קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

3 B ' S-שעועית (בייקון, סוכר חום ובורבון)

3 B ' S-שעועית (בייקון, סוכר חום ובורבון)
צריך משקאות ללא חלב? 3 B ' S-שעועית (בייקון, סוכר חום ובורבון) יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 411 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. 25 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חרדל דיז'ון חריף, מים, מלח כשר ופלפל טרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-10 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: שעועית אפויה סוכר חום בייקון בישול איטי, מנצנץ בורבון סוכר חום, ו סוכר חום-Bundt בורבון.

הוראות

1
ציוד מיוחד: תנור הולנדי גדול
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מסננים את השעועית ומניחים בצד. בקערה, לטאטא יחד את הסוכר החום, חרדל, מים, בורבון עד הסוכר הוא מומס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מבשלים את הבייקון עד פריך בתנור הולנדי גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
הסר את הבייקון וכל אבל כמה כפות של שומן חזיר.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
5
מוסיפים את השעועית המנוקזת לסיר ומערבבים בתערובת רוטב הבורבון. מביאים את השעועית לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך כדי לשמור על רתיחה עדינה. מכסים ומבשלים את השעועית, ערבוב כל 20 דקות, עד השעועית רכה והרוטב הוא עבה מאוד, על 4 שעות. ברגע שהפולים מבושלים, מתבלים אותם במלח ופלפל, לפי הטעם. מוסיפים את הבייקון המבושל ומבשלים, מכוסים, 15 עד 20 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
בייקון מבושלבייקון מבושל
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מעבירים את השעועית לקערת הגשה ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה