קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

3 B ' S-שעועית (בייקון, סוכר חום ובורבון)

3 B ' S-שעועית (בייקון, סוכר חום ובורבון)
צריך משקאות ללא חלב? 3 B ' S-שעועית (בייקון, סוכר חום ובורבון) יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 411 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. 25 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חרדל דיז'ון חריף, מים, מלח כשר ופלפל טרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-10 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: שעועית אפויה סוכר חום בייקון בישול איטי, מנצנץ בורבון סוכר חום, ו סוכר חום-Bundt בורבון.

הוראות

1
ציוד מיוחד: תנור הולנדי גדול
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מסננים את השעועית ומניחים בצד. בקערה, לטאטא יחד את הסוכר החום, חרדל, מים, בורבון עד הסוכר הוא מומס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מבשלים את הבייקון עד פריך בתנור הולנדי גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
4
הסר את הבייקון וכל אבל כמה כפות של שומן חזיר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5
מוסיפים את השעועית המנוקזת לסיר ומערבבים בתערובת רוטב הבורבון. מביאים את השעועית לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך כדי לשמור על רתיחה עדינה. מכסים ומבשלים את השעועית, ערבוב כל 20 דקות, עד השעועית רכה והרוטב הוא עבה מאוד, על 4 שעות. ברגע שהפולים מבושלים, מתבלים אותם במלח ופלפל, לפי הטעם. מוסיפים את הבייקון המבושל ומבשלים, מכוסים, 15 עד 20 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
בייקון מבושלבייקון מבושל
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מעבירים את השעועית לקערת הגשה ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך