קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

3 B ' S-שעועית (בייקון, סוכר חום ובורבון)

3 B ' S-שעועית (בייקון, סוכר חום ובורבון)
צריך משקאות ללא חלב? 3 B ' S-שעועית (בייקון, סוכר חום ובורבון) יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 411 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. 25 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חרדל דיז'ון חריף, מים, מלח כשר ופלפל טרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-10 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: שעועית אפויה סוכר חום בייקון בישול איטי, מנצנץ בורבון סוכר חום, ו סוכר חום-Bundt בורבון.

הוראות

1
ציוד מיוחד: תנור הולנדי גדול
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
מסננים את השעועית ומניחים בצד. בקערה, לטאטא יחד את הסוכר החום, חרדל, מים, בורבון עד הסוכר הוא מומס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מבשלים את הבייקון עד פריך בתנור הולנדי גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
4
הסר את הבייקון וכל אבל כמה כפות של שומן חזיר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5
מוסיפים את השעועית המנוקזת לסיר ומערבבים בתערובת רוטב הבורבון. מביאים את השעועית לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך כדי לשמור על רתיחה עדינה. מכסים ומבשלים את השעועית, ערבוב כל 20 דקות, עד השעועית רכה והרוטב הוא עבה מאוד, על 4 שעות. ברגע שהפולים מבושלים, מתבלים אותם במלח ופלפל, לפי הטעם. מוסיפים את הבייקון המבושל ומבשלים, מכוסים, 15 עד 20 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בייקון מבושלבייקון מבושל
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מעבירים את השעועית לקערת הגשה ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o