קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

3 ב ' - שעועית (בייקון, סוכר חום ובורבון)

3 ב ' - שעועית (בייקון, סוכר חום ובורבון)
ה 3 ב-שעועית (בייקון, סוכר חום ובורבון) יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מתכון חינם חלב זה משרת 8 . מנה אחת מכילה 411 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם שעועית נייבי, מלח כשר ופלפל טרי סדוק, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו -10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. נסו בישול איטי בייקון סוכר חום שעועית אפויה, גלידת סוכר חום בורבון, ו עוגת בורבון סוכר חום (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: תנור הולנדי גדול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
2
מסננים את השעועית ומניחים בצד. בקערה מקציפים יחד את הסוכר החום, החרדל, המים והבורבון עד להמסת הסוכר. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
בורבוןבורבון
חרדלחרדל
שעועיתשעועית
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מבשלים את הבייקון עד שהוא פריך בתנור הולנדי גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
4
הסר את הבייקון והכל מלבד כמה כפות משומן הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
5
מוסיפים לסיר את השעועית המרוקנת ומערבבים פנימה את תערובת רוטב הבורבון. הביאו את השעועית לרתיחה, ואז הפחיתו את האש לנמוכה כדי לשמור על רתיחה עדינה. מכסים ומבשלים את השעועית תוך ערבוב כל 20 דקות, עד שהשעועית רכה והרוטב סמיך מאוד, כ -4 שעות. לאחר שעועית מבושלים, מתבלים אותם במלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים פנימה את הבייקון המבושל ומבשלים, מכוסה, 15 עד 20 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בייקון מבושלבייקון מבושל
בורבוןבורבון
שעועיתשעועית
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
מעבירים את השעועית לקערת הגשה ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה