קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

4-שלב עוף מרנגו

4-שלב עוף מרנגו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקריים, אז תנו הזדמנות ל 4-שלב עוף מרנגו. מנה אחת מכילה 417 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו בצל, חמאה, רסק עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו עוף מרנגו, עוף מרנגו, ו עוף פנה á la Marengo (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מתבלים את העוף במלח ופלפל, לפי הטעם, ומעלים מעט בקמח. במחבת סאוט גדולה, מחממים את השמן על חום בינוני גבוה ומוסיפים את העוף. חום משני הצדדים, עד זהב יפה, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר מהמחבת ולהניח בצד על צלחת. באותו מחבת, להוסיף עוד שמן, במידת הצורך, יחד עם בצל, פטריות ופלפלים לטגן עד מתרכך וריחני, אבל לא צולע, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים כמה דקות כדי לבשל את הטעם הגולמי. להגביר את החום, ולהוסיף את היין / יין כדי deglaze המחבת ולתת לו להפחית במשך 2 או 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את מרק הבשר והעגבניות. ברגע שהתערובת מתחילה לבעבע, להוסיף את paillards השחום וכל מיצים מן העוף ולהפחית את החום לרתיחה. לבשל עד העוף הוא התחמם, על 3 דקות. כבה את החימום ומערבבים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
5
מעבירים למגש הגשה ומגישים מיד.