עוגת קמח תירס הפוכה אננס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קמח תירס הפוכה אננס. והוא יספק כ 10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 526 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, שמן canolan, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת דובדבנים עם קמח תירס הפוך, עוגת קמח תירס אוכמניות הפוכה, ו עוגת ריבס קמח תירס הפוך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
בצלחת חסינת מיקרוגל, מביאים את החלב לרתיחה.
הסר את החלב מהמיקרוגל והוסף את קמח התירס. מערבבים ולתת להשרות בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות. תניח בצד.
ממיסים את החמאה במחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' על חום בינוני. לאחר שהחמאה נמסה, מוסיפים את הסוכר החום ומערבבים עד שהסוכר מתמוסס, כ -5 דקות.
הסר את המחבת מהחום ומניח בזהירות 1 פרוסה של אננס במרכז המחבת.
מניחים את 5 פרוסות האחרות סביב פרוסת המרכז במעגל.
מניחים את הדובדבנים במרכזים של פרוסות האננס ומפזרים את האגוזים באופן שווה על הפרי.
לנפות את הקמח, אבקת אפייה, ומלח לקערה ערבוב בינוני לטאטא לשלב.
בקערת ערבוב נפרדת, לטאטא את הביצים.
מוסיפים את הסוכר לביצים ומקציפים לשלב.
מוסיפים את שמן קנולה ומקציפים.
מוסיפים את תערובת קמח התירס והחלב לתערובת הביצים ומקציפים לשלב.
מוסיפים את זה לקמח ומערבבים רק עד לשלב.
יוצקים את הבלילה על הפרי במחבת ואופים במשך 40 עד 45 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך 30 דקות במחבת. הגדר מגש על גבי המחבת בזהירות להפוך את העוגה.