90 דקות טורקיה
90 דקות טורקיה היא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מתאבנים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 111 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 54 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם טורקיה, פלפל טחון, קרחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 13 שעות ו-45 דקות. נסו צ'ילי טורקיה 30 דקות, 25 דקות טורקיה צ'ילי, ו 20 דקות טורקיה צ'ילי (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: אחד 10 פאונד שקית עצמית תאורה פחם, 1 פח אשפה פלדה חדש, אחד 2-3 רגל מתכת מחסנית או רוק מתכת, 1 רול כבד חובה אלומיניום לסכל
כדי להמליח את טורקיה, ביסודיות לנקות את פח האשפה עם מנקה מזון כיתה. יבש. לאחר מכן להוסיף 3 גלונים מים, מלח, פלפל, עשבי תיבול טורקיה. לבסוף, לסחוט את הלימונים לתוך המלח.
להוסיף קצת קרח ולאפשר טורקיה כדי להמליח במשך 12 עד 24 שעות, מחדש זיגוג במהלך התהליך כדי לשמור על הטמפרטורה מתחת 40 מעלות F. זה brining הוא אופציונלי.
כדי לבשל את הציפור, להסיר מן המלח להתייבש עם מגבות. לחלופין, עבור האפשרות הלא מלח, להסיר את הציפור מן החבילה, לטפוח יבש עם מגבות, ולהחיל את המלח והפלפל על החלק החיצוני של הציפור.
לאחר מכן, במקום לסכל על הקרקע ברמה כדי ליצור שטח 3-רגל מרובע.
מניחים יתד באדמה ומניחים את תרנגול ההודו על היתד, רגליים קודם. מכסים את טורקיה עם פח האשפה ומחילים מחצית הגחלים על גבי פחית עם שאר בחוזקה סביב הבסיס של הפחית.
להדליק את הגחלים באופן שווה ולאפשר את הגחלים להתחמם עד חם, ולאחר מכן להגדיר את הטיימר במשך 90 דקות ולהירגע.
לאחר 90 דקות, בזהירות להסיר את הגחלים עם חפירה או אח לחשוף.
הסר את טורקיה ולאפשר לנוח במשך 10 דקות לפני גילוף.