A לפיטר פייפר: כבוש במי מלח Peperoncini
אם יש לכם מים, קרקע מלח ים לא מזוקק, פלפלים peperoncini, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: סלק כבוש במי מלח עם זנגביל וכתום, פיטר פיטר דלעת ברים, ו לינגוויני עם פפרונצ'יני ובייקון.
הוראות
יוצקים את המים למחבת רוטב בינונית וחמים מעל חום בינוני-נמוך עד שהוא מגיע לכ -100 F.
מפזרים את המלח, ומשליכים אותו למים החמים עד שהוא מתמוסס.
יוצקים את המים המלוחים החמים לתוך קנקן, ולתת לו להתקרר לטמפרטורת החדר.
להקציף בתרבות המתנע, אם משתמשים.לארוז צנצנת תסיסה בגודל ליטר (כמו זה או כמו אלה) עם כל peperoncini, דואג לא לפגוע בהם.
מניחים את שיני השום ואת עלה המפרץ בין peperoncini, ויוצקים במי מלח מקורר. לאטום את החרס, ולאפשר לפלפלים להתסיס במשך 10 ימים. צבעם יהיה לדעוך וצהוב. לאחר כ -10 ימים, לפתוח את החרס ולנסות פלפל. אם אתה מעדיף טעם חמוץ יותר, להמשיך תסיסה הפלפלים עד שהם רוכשים את הטעם שאתה אוהב, בדיקה כל 5 עד 7 ימים, בשעות הפנאי שלך.
העברה למקרר או אחסון קר. פפרונצ ' יני כבוש מלח יחזיק מעמד כ 1 שנה, מותסס כראוי.