Andouille ושעועית אדומה עם אורז
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? אנדוויל ושעועית אדומה עם אורז יכול להיות מתכון עצום לנסות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 366 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא פלפל, שעועית, מרק עוף עם פחות נתרן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סיר חרס שעועית אדומה ואורז, שעועית אדומה ואורז עם נקניק אנדויל, ו Andouille אורז ושעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל אורז על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
הוסף נקניק; לבשל 3 דקות או עד השחמה קלה. באמצעות כפית מחוררת, להעביר נקניק לקערה, ולשמור חם.
מוסיפים פלפל, בצל, תיבול Cajun, טימין, ורוטב פלפל חריף למחבת; לטגן 3 דקות או עד בצל הם מכרז.
מוסיפים שעועית ומרק למחבת; מבשלים 8 דקות או עד עבה, מועכים חצי שעועית.
מוסיפים נקניק, פטרוזיליה ומלח למחבת; מבשלים 1 דקה או עד מחומם היטב, ערבוב מדי פעם.