Arroz con Tres Leches (פודינג אורז שלושה חלבים)
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת שלושה חלב (TORTA DE TRES LECHES), Tres Leches de Coco (קוקוס Tres Leches Cake), ו פודינג לחם דלורית עם רוטב טרס-לאצ'ס.
הוראות
בסיר גדול על חום גבוה, לשלב את האורז, מים ומלח ולהביא לרתיחה.
מוסיפים את מקלות הקינמון ומפחיתים את החום לרמה בינונית-נמוכה ומבשלים חשופים, מערבבים פעם או פעמיים, עד שהאורז רך, 30 עד 35 דקות.
הסר את מקלות הקינמון. בקערה בינונית מערבבים יחד את כל החלב, התאדו חלב, שמנת כבדה, וניל, סוכר וחלב מרוכז.
יוצקים את התערובת על האורז, מערבבים, ולהפחית את החום נמוך. מבשלים כ -20 דקות יותר ערבוב מדי פעם.להפריש להתקרר מעט או לקרר. פודינג האורז יכול להיות מוגש חם, בטמפרטורת החדר, או קר. להגיש: כפית את פודינג האורז לקערות.