קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

Basler Mehlsuppa

Basler Mehlsuppa
Basler Mehlsuppa עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 287 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך יין, חמאה, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך מרהיב spoonacular של 38%. נסו הבזלר רוסטי עם בייקון ובצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר הניפה מעל חום בינוני, לחמם את הקמח בעדינות עד שהוא מתחיל להפוך חום זהוב חיוור, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מהחום.
3
במחבת אחרת, מטגנים בצל בחמאה. כאשר שקוף, למזג אותם לתוך הקמח. בהדרגה מוסיפים את מלאי הבשר, היין והמלח והפלפל לפי הטעם. מבשלים בעדינות, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מלאי בשרמלאי בשר
חמאהחמאה
בצלבצל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
שים פרוסת לחם בקערה של כל אדם עם פירורים טובים של גבינה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
יוצקים מרק לתוך כל קערה ומגישים בבת אחת.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה