קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

Biryani עוף כמעט הליבה

Biryani עוף כמעט הליבה
המתכון כמעט הליבה עוף Biryani מוכן בערך 1 שעה וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל הודי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 434 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עלה דפנה, משחת ג'ינג'ר, עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האורז החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז חום כקינוח. נסו עוף אנדרה ביריאני-quick biryani באמצעות יוגורט, קבולי ביריאני או קוולי ביריאני / חנה דאל ביריאני, ו עוף hyderabadi biryani, איך להכין עוף biryani (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות. בקערה קטנה לשלב חלב חם עם חוטי זעפרן.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
תן לו תלול לפחות 10 דקות.
3
חום 3/4 tbs. שמן בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מוסיפים תרמילי הל, 1/4 כפיות קינמון, עלה דפנה ופלפל שחור. מבשלים מעל חום בינוני עד רוחש, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
תרמילי הלתרמילי הל
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
5
מוסיפים אורז ומערבבים מעיל בשמן.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
דַק-דַק-
6
מוסיפים את המים 1 כפיות מלח. מביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהאורז רך והמים נספגים. קצפת עם מזלג ועונה עם יותר מלח אם תרצה.בינתיים, חום 3/4 tbs. של שמן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את הבצל הקצוץ ומבשלים על אש בינונית עד שהוא מתחיל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
מוסיפים את העגבניה ומבשלים דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
9
מוסיפים את השום, זנגביל, garam masala, קאיין, כורכום, שיני, אבקת קארי ו 1/4 כפיות קינמון. לבשל, ערבוב, עד ריחני, על 2 דקות. מערבבים את העוף, הוספת כמה tbs. של מים אם זה נראה די יבש. מכסים ומבשלים על נמוך, ערבוב מדי פעם, על 10 דקות. מערבבים בכוסברה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
גארם מסאלהגארם מסאלה
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
כורכוםכורכום
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
10
מורחים מחצית האורז בתבשיל (מרוסס עם ספריי בישול אם תרצה). למעלה עם תערובת עוף, ואז שאר האורז.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
11
טפטף את חלב הזעפרן מעל האורז ומעל עם הגהי. לכסות ולאפות במשך 30 דקות.בינתיים, לחמם את 1/2 tbs הנותרים. של שמן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
גיגי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
אפונה גויה®אפונה גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מוסיפים את הבצל הפרוס ומבשלים על חום בינוני עד להשחמה. הגדר אותם על מגבות נייר לספוג כל שמן.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
13
מורחים את הבצלים על האורז המבושל כאשר אתה מסיר אותו מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ הם בחירות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות Nigl Freiheit Gruner Veltliner. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
# 48 Wine Spectator Top 100 של 2018אף מקסים, ניחוחות של תפוחים צהובים, אופי פירותי עדין, מעט צמיג, חומציות חיה ומשולבת יפה, יורד היטב, גוונים מינרליים פיקנטיים מתובלים בגימור.