קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

Biryani עוף כמעט הליבה

Biryani עוף כמעט הליבה
המתכון כמעט הליבה עוף Biryani מוכן בערך 1 שעה וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל הודי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 434 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עלה דפנה, משחת ג'ינג'ר, עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האורז החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז חום כקינוח. נסו עוף אנדרה ביריאני-quick biryani באמצעות יוגורט, קבולי ביריאני או קוולי ביריאני / חנה דאל ביריאני, ו עוף hyderabadi biryani, איך להכין עוף biryani (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות. בקערה קטנה לשלב חלב חם עם חוטי זעפרן.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
תן לו תלול לפחות 10 דקות.
3
חום 3/4 tbs. שמן בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מוסיפים תרמילי הל, 1/4 כפיות קינמון, עלה דפנה ופלפל שחור. מבשלים מעל חום בינוני עד רוחש, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
תרמילי הלתרמילי הל
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
נייר אורזנייר אורז
5
מוסיפים אורז ומערבבים מעיל בשמן.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מוסיפים את המים 1 כפיות מלח. מביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהאורז רך והמים נספגים. קצפת עם מזלג ועונה עם יותר מלח אם תרצה.בינתיים, חום 3/4 tbs. של שמן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את הבצל הקצוץ ומבשלים על אש בינונית עד שהוא מתחיל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
8
מוסיפים את העגבניה ומבשלים דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
9
מוסיפים את השום, זנגביל, garam masala, קאיין, כורכום, שיני, אבקת קארי ו 1/4 כפיות קינמון. לבשל, ערבוב, עד ריחני, על 2 דקות. מערבבים את העוף, הוספת כמה tbs. של מים אם זה נראה די יבש. מכסים ומבשלים על נמוך, ערבוב מדי פעם, על 10 דקות. מערבבים בכוסברה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
גארם מסאלהגארם מסאלה
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
נייר אורזנייר אורז
כורכוםכורכום
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
10
מורחים מחצית האורז בתבשיל (מרוסס עם ספריי בישול אם תרצה). למעלה עם תערובת עוף, ואז שאר האורז.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
11
טפטף את חלב הזעפרן מעל האורז ומעל עם הגהי. לכסות ולאפות במשך 30 דקות.בינתיים, לחמם את 1/2 tbs הנותרים. של שמן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
גיגי
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מוסיפים את הבצל הפרוס ומבשלים על חום בינוני עד להשחמה. הגדר אותם על מגבות נייר לספוג כל שמן.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
13
מורחים את הבצלים על האורז המבושל כאשר אתה מסיר אותו מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

מרכיבים

1בטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבותבטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבות1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחורפלפל שחור680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'ירכיים עוף ללא עצמות, לחתוך לחתיכות 3/4 אינץירכיים עוף ללא עצמות, לחתוך לחתיכות 3/4 אינץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז בסמטי חוםאורז בסמטי חום1חתיכות טופי הית' בר1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסברה, קצוץ גסכוסברה, קצוץ גס1חתיכות טופי הית' ברקינמון, מחולקקינמון, מחולק1חתיכות טופי הית' ברבצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות2חתיכות טופי הית' ברגארם מסאלהגארם מסאלה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשום, טחוןשום, טחון11 כף אורגנו מיובשghee או 1 כף חמאה מומסתghee או 1 כף חמאה מומסת22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסהדבק ג'ינג'רהדבק ג'ינג'ר6תרמילי הל שלמים, ירוקיםתרמילי הל שלמים, ירוקים0חתיכות טופי הית' ברציפורן טחוןציפורן טחון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית, מחולקשמן זית, מחולק21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, אחד קצוץ דק ואחד פרוס דקבצל, אחד קצוץ דק ואחד פרוס דק0חתיכות טופי הית' ברחוט זעפרן, מתפוררחוט זעפרן, מתפורר8שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחלב דל שומן חםחלב דל שומן חם1כף. חומץ ביין אדוםעגבניות, קצוץ גסעגבניות, קצוץ גס1חתיכות טופי הית' ברכורכוםכורכום7101 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ הם בחירות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות Nigl Freiheit Gruner Veltliner. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
# 48 Wine Spectator Top 100 של 2018אף מקסים, ניחוחות של תפוחים צהובים, אופי פירותי עדין, מעט צמיג, חומציות חיה ומשולבת יפה, יורד היטב, גוונים מינרליים פיקנטיים מתובלים בגימור.