Black Bottom Pie II
. זה עובד טוב כמו קינוח. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. נסו פאי שחור-תחתון, עוגת תחתית שחורה, ו קאפקייקס שחור תחתון (מתכונים דומים).
הוראות
לרכך ג ' לטין במים קרים. ממיסים שבבי שוקולד בחלק העליון של דוד כפול או בקערה במיקרוגל. מערבבים עד חלקה. להפריש להתקרר.
שלב 1/2 כוס סוכר, קורנפלור, ומלח בסיר. מערבבים יחד חלב וחלמון ביצה, ומערבבים לתערובת סוכר. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, רק עד שחין תערובת.
הסר 1 כוס פודינג, ולשלב עם שוקולד: להפיץ לתוך קליפת עוגה אפויה. מערבבים ג ' לטין מרכך לתוך הנותרים תערובת פודינג חם. מערבבים ברום.
מניחים מחבת בקערה של מי קרח, או מקררים. מערבבים מדי פעם, עד תערובת תלולית מעט כאשר ירד מן הכף.
לשלב שוקולד & תערובת פודינג שמורות.
יוצקים לתוך קליפת עוגה אפויה.
מערבבים ג ' לטין מרכך לתוך הנותרים תערובת פודינג חם. מערבבים ברום.
מניחים מחבת בקערה של מי קרח, או מקררים. מערבבים מדי פעם, עד תערובת תלולית מעט כאשר ירד מן הכף.
מקציפים חלבוני ביצה וקרם אבנית עד קצף. לנצח 1/3 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, ולהמשיך להכות עד נוקשה ומבריק. אל תפרזי. מקפלים ב פודינג קר.
מורחים על תערובת שוקולד. צמרמורת לפחות 3 שעות או עד סט.