קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Black Bottom Pie II

Black Bottom Pie II
. זה עובד טוב כמו קינוח. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. נסו פאי שחור-תחתון, עוגת תחתית שחורה, ו קאפקייקס שחור תחתון (מתכונים דומים).

הוראות

1
לרכך ג ' לטין במים קרים. ממיסים שבבי שוקולד בחלק העליון של דוד כפול או בקערה במיקרוגל. מערבבים עד חלקה. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
ג ' לטיןג ' לטין
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
2
שלב 1/2 כוס סוכר, קורנפלור, ומלח בסיר. מערבבים יחד חלב וחלמון ביצה, ומערבבים לתערובת סוכר. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, רק עד שחין תערובת.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
הסר 1 כוס פודינג, ולשלב עם שוקולד: להפיץ לתוך קליפת עוגה אפויה. מערבבים ג ' לטין מרכך לתוך הנותרים תערובת פודינג חם. מערבבים ברום.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
שוקולדשוקולד
קרום עוגהקרום עוגה
ג ' לטיןג ' לטין
מורחיםמורחים
רוםרום
4
מניחים מחבת בקערה של מי קרח, או מקררים. מערבבים מדי פעם, עד תערובת תלולית מעט כאשר ירד מן הכף.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
סרגל אונדססרגל אונדס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
5
לשלב שוקולד & תערובת פודינג שמורות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת פודינגאבקת פודינג
שוקולדשוקולד
6
יוצקים לתוך קליפת עוגה אפויה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
7
מערבבים ג ' לטין מרכך לתוך הנותרים תערובת פודינג חם. מערבבים ברום.
מרכיבים שתצטרך
אבקת פודינגאבקת פודינג
ג ' לטיןג ' לטין
רוםרום
8
מניחים מחבת בקערה של מי קרח, או מקררים. מערבבים מדי פעם, עד תערובת תלולית מעט כאשר ירד מן הכף.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
סרגל אונדססרגל אונדס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
9
מקציפים חלבוני ביצה וקרם אבנית עד קצף. לנצח 1/3 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, ולהמשיך להכות עד נוקשה ומבריק. אל תפרזי. מקפלים ב פודינג קר.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
פודינגפודינג
סוכרסוכר
10
מורחים על תערובת שוקולד. צמרמורת לפחות 3 שעות או עד סט.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
מורחיםמורחים