Bosc אגסים ב Rosé יין עם גלידה אפרסמון
Bosc אגסים ב Rosé יין עם גלידה אפרסמון נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 156 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם זרעי טימין, דבש פרחי בר, יין רוזה יבש למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 10%. מתכונים דומים: אגסי בוסק צלויים בדבש, אגסים בוסק קלויים עם זיגוג רימון, ו אגסים bosc קרמל עם חמאת אגוזים.
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה וכבדה בחום גבוה מדיום.
להוסיף אגסים, לחתוך למטה. הכנס ספרי קורנית aroundpears. מבשלים עד הצדדים לחתוך הם חומים( donot להפוך אגסים מעל), על 3 דקות.
הוסף רוזה יין ודבש פרח בר לאותו מחבת וboil עד התערובת מצטמצמת כ 1cup, מגרד את כל חתיכות השחמה, about4 דקות. להפחית את החום בינוני-נמוך ולהוסיף אגסים, בצד לחתוך למעלה. כפית חלקjuices במחבת מעל אגסים,מחבת כיסוי, ומבשלים עד אגסים הם מכרז, about10 דקות. לעשות קדימה: אגסים יכולים להיות made4 שעות קדימה. לחשוף ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר. לחמם מחדש אגסים לפניהדבקה, אם תרצה.
מקום 1 חם או חדר-temperaturepear חצי, בצד לחתוך, על כל 6 צלחות.
טפטוף אגסים עם רוטב ממחבת.כף של אפרסמון קרח Creamalongside אגסים לשרת.