Brûlées ליים מפתח
Key Lime Brûlées נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 170 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חלב, סוכר, חצי-חצי, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חלב, סוכר, וחצי וחצי בסיר קטן וכבד.
תערובת חום מעל חום בינוני עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח), ערבוב מדי פעם.
מערבבים מיץ ליים, חלמונים ביצה, ביצה בקערה בינונית, ערבוב היטב עם מקצף. בהדרגה להוסיף את תערובת חלב חם תערובת ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מחלקים את התערובת באופן שווה בין 6 (4-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג.
מניחים ramekins במחבת אפייה 13 x 9 אינץ', ומוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 325 במשך 30 דקות או עד המרכז בקושי זז כאשר ramekin הוא נגע.
הסר ramekins מחבת, מגניב לחלוטין על מתלה חוט. כיסוי וצינה 4 שעות ללילה.
בזהירות לנפות 1 1/2 כפיות סוכר על כל פודינג. מחזיק מבער מטבח על 2 אינץ ' מהחלק העליון של כל פודינג, לחמם את הסוכר, להזיז את הלפיד קדימה ואחורה, עד הסוכר נמס לחלוטין caramelized (בערך 1 דקה).
הערה: אתה יכול לקנות מבער מטבח ברוב חנויות כלי הבישול. אבל אם אין לך אחד ביד, אתה יכול לעשות את ציפוי הסוכר על הכיריים במקום.
מניחים 1/4 כוס סוכר 1 כף מים בסיר קטן, כבד. מבשלים מעל חום בינוני 5 עד 8 דקות או עד התערובת היא זהובה. (להתנגד לדחף לעורר, שכן עושה זאת עלול לגרום לסוכר להתגבש.) מיד לשפוך את תערובת הסוכר באופן שווה על פודינג קר, מתפשט כדי ליצור שכבה דקה על גבי.