קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות85
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

Caldo de Res (מרק בקר מקסיקני)

Caldo de Res (מרק בקר מקסיקני)
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? Caldo de Res (מרק בשר מקסיקני) יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 421 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור סתיו. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לך גזר, לימונים, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הכרוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כרוב שיש לו טעם של קינוח! כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. . נסו Caldo de Res (מרק בשר מקסיקני), Caldo De Res (מרק בקר מקסיקני-ירקות), ו Caldo Xochitl (מרק פרח חם מקסיקני) (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הבשר מעצמות הבשר לחתיכות בגודל 1/2 אינץ', ומשאירים קצת על העצמות.
מרכיבים שתצטרך
עצם בקרעצם בקר
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
2
מחממים סיר מרק כבד מעל חום בינוני גבוה עד חם מאוד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיף את השמן, הטיית המחבת כדי מעיל התחתון.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הבשר והעצמות, ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים ומערבבים עד שחום ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
להוסיף 1 בצל, ומבשלים עד בצל הוא גם משחימים קלות. מערבבים את העגבניות ואת המרק. הנוזל צריך לכסות את העצמות על ידי 1/2 אינץ'. אם לא, להוסיף מספיק מים כדי לפצות. להפחית את החום נמוך, ומבשלים 1 שעה עם המכסה על רופף. אם הבשר לא רך, להמשיך לבשל עוד 10 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
יוצקים את המים, ולחזור לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
7
מוסיפים את הגזר ו 1/4 כוס כוס כוס כוס כוס כוסברה, ומבשלים 10 דקות, ואז מערבבים את תפוחי האדמה, תירס ו chayote. מבשלים עד ירקות רכים. לדחוף את הפרוסות כרוב לתוך המרק, ומבשלים כ 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ChayoteChayote
גב שומן חזירגב שומן חזיר
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
8
מרק מצקת לתוך קערות גדולות, כולל ירקות בשר ועצמות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת
9
מקשטים עם חלפיניו, בצל טחון וכוסברה נוספת. לסחוט מיץ ליים על כל, ומגישים עם צנוניות.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא WindRacer נהר רוסי פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.
WindRacer נהר רוסי פינו נואר
WindRacer נהר רוסי פינו נואר
ניחוחות יפים של sassafras, מוקה ווש שחור להפגין את האישיות הייחודית, נועזת של עמק הנהר הרוסי. טעמים ברורים של פירות brambly, אלון מתוק ופלפל לבן להוביל יין רחב ומאוזן עם חומציות מזון ידידותי. הימים החמים, שטופי השמש והלילות הערפיליים הקרים של הנהר הרוסי הם אופטימליים עבור פינו נואר-היינות בעלי מרקם ומשקל רב מבלי להיות מוגזמים או לאבד את חומציותם הטבעית. ניחוחות וטעמים עמוקים, כהים קלאסיים הנהר הרוסי ידוע לזרוח דרך היין הזה.