Carnitas עם פיקו דה גאלו הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 391 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. מתאים ל-10 מנות. אם יש לכם כתף חזיר, tomatillos, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 18 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: מטבל פיקו דה גאלו, Pico De Gallo, ו Pico De Gallo.
הוראות
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לצרוב את החזיר בשמן החם עד השחמה מכל הצדדים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מניחים לתוך סיר איטי יחד עם כמון, צ ' ילי ניו מקסיקו, בצל לרבעים, שום, ופלפל jalapeno טחון 1.
מרכיבים שתצטרך
3
יוצקים את המים, מכסים, ומבשלים על גבוה במשך 6 עד 8 שעות, ואז להפחית את החום לנמוך ומבשלים עד החזיר הוא רך וקלים לגריסה, 12 עד 16 שעות יותר. לאחר מבושל, להסיר את החזיר וירקות לקערה גדולה לגרוס דק עם שני מזלגות.
מרכיבים שתצטרך
4
מערבבים במספיק נוזל בישול כדי להרטיב את הבשר לטעם שלך.
מרכיבים שתצטרך
5
הכן את פיקו דה גאלו 2 עד 6 שעות לפני carnitas יהיה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
6
מערבבים את העגבניות, בצל, טומטילו, ו 2 פלפלים חלפיניו טחון בקערת ערבוב. מתבלים במיץ לימון, מלח ופלפל.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.