קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות36
מגזין

Cavatappi עם שרימפס, סוכר מצליפה ארטישוק

Cavatappi עם שרימפס, סוכר מצליפה ארטישוק
Cavatappi עם שרימפס, סוכר מצליפה ארטישוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 12 . מנה אחת מכילה 628 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. לך לחנות ותביא לבבות ארטישוק, שיני שום-2 קלות, שרימפס-פגזים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ריזוטו שרימפס וסוכר מצליפה, Cavatappi אפוי עם ארטישוק ושומר, ו סוכר שומשום מצליפה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, לשלב את הארטישוקים עם שום מרוסק, 2 כפות של שמן זית ומיץ לימון; העונה עם מלח ופלפל. מקררים עד יום 1. זרוק את השום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מבשלים את האפונה הצמד סוכר במים רותחים עד רק רך, על 5 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר אותם למסננת להגדיר תחת מים זורמים קרים; לנקז. חזור עם פול, בישול אותם במשך 2 דקות. לקלף את השעועית, ולאחר מכן להוסיף אותם לאפונה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה הצמד סוכראפונה הצמד סוכר
פולפול
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
מחממים מחבת 12 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את הארטישוקים בשכבה אחת ומבשלים מעל חום גבוה, הופכים פעם או פעמיים, עד להזהבה, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
5
מעבירים את הארטישוקים לקערה גדולה. חזור עם אפונה הצמד ו fava שעועית, בישול אותם במשך 3 דקות; להוסיף ארטישוקים.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
פולפול
אפונה הצמד סוכראפונה הצמד סוכר
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מבשלים את הפסטה בקומקום של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מסננים היטב, הזמנת 1/2 כוס מי הבישול; מוסיפים את הפסטה לירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
8
בינתיים, לחמם את 3/4 הנותרים כוס שמן זית במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים את הצ ' ילי ופרוס שום ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
10
מוסיף את השרימפס, בצל ירוק וטרגון, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, ערבוב, רק עד השרימפס להפוך ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
11
מוסיף את היין ומבשל, ערבוב, במשך 2 דקות, ואז לשפוך על הפסטה ולזרוק; להוסיף חלק ממי הבישול אם הפסטה נראית יבשה. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
12
המלצה ליין: קיאנטי קלאסיקו אלגנטי
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)