Chard שוויצרי בייבי עם בייקון, צנוברים וצימוקים
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מתכונים לתיבת המתכון שלך, Chard שוויצרי תינוק עם בייקון, צנוברים וצימוקים יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. יש משקה זה 322 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, שרי יבש, צימוקים זהובים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. זה מובא לך על ידי Food.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Chard שוויצרי עם צנוברים וצימוקים, Chard שוויצרי עם צימוקים וצנוברים, ו Chard שוויצרי עם צימוקים וצנוברים.
הוראות
במחבת רוטב קטנה מחממים את השרי עד שרק מבעבע, מוסיפים את הצימוקים ומסירים מהחום.
בואו להשרות במשך 20 דקות, עד צימוקים נחמדים plump.In מחבת בינונית, לבשל את הבייקון עד פריך.
הסר ממחבת עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר.טוסט צנוברים בשומן בייקון עד חום זהוב.
הסר מחבת עם כפית מחוררת ולהוסיף בייקון על מגבת נייר.
חום 1 ½ כפות שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים 1 כף של השום, ומטגנים בעדינות במשך 30 שניות, רק כדי לרכך. הפחת את החום לרמה בינונית-נמוכה והוסף ¼ של המטלית למחבת, מתבלים קלות במלח ומבשלים בין 3 ל-5 דקות לנבול.
הוסף עוד ¼ של chard למחבת ולהמשיך לבשל עד כל chard הוא נבול ומכרז, על 10 עד 15 דקות.
הסר את chard מן המחבת לקערה ולבשל את שאר chard כמו לעיל. אם יש לך שני מחבתות גדולות אתה יכול לעשות את שתי הקבוצות בו זמנית.כאשר כל chard מבושל, להחזיר אותו למחבת ולהוסיף צימוקים, צנוברים ובייקון. מבשלים מעל חום בינוני עד מחומם דרך ואת הצימוקים, צנוברים ובייקון מופצים באופן שווה בצנצנת. מתבלים עם יותר מלח במידת הצורך ופלפל שחור לפי הטעם.