קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

Chard שוויצרי ומרק פסטה

Chard שוויצרי ומרק פסטה
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו עגבניות, שיני שום, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: שעועית לבנה פסטאן ומרק סלק שוויצרי, Chard שוויצרי ומרק פסטה עם כדורי בשר הודו, ו פסטה עם Chard שוויצרי.

הוראות

1
יוצקים את השמן לתוך סיר גדול להגדיר על חום בינוני. כאשר חם, מוסיפים את הפסטה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא משחימים קלות, שלוש עד חמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר את הפסטה ולנקז במסננת.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
הסר את כל אבל כף אחת של השמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
4
עם החום עדיין על בינוני, להוסיף את הבצל ושום. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל שקוף, כחמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים את העגבניות, מערבבים היטב ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6
בינתיים, יוצקים כוס אחת של מרק לתוך סיר קטן ולהביא לרתיחה חשופה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מוסיפים את הכבדים הקצוצים, ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים עד הכבדים הם מכרז אבל עדיין קצת ורוד בפנים, על 10 דקות. לכבות את החום ולהניח בצד כאשר נעשה.
8
כאשר העגבניות מצטמצמות, יוצקים את המרק שנותר ומביאים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
9
מוסיף את chard השוויצרי, הפטרוזיליה, והפסטה. להפחית את החום בינוני, עונה לטעום עם מלח, ומבשלים עד הפסטה מבושלת ואת chard הוא רך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
מוסיפים את הכבדים ומבשלים במשך חמש דקות נוספות.
11
כאשר נעשה, להשליך את הפטרוזיליה. מצקת את המרק לתוך קערות, העונה לטעום עם מלח, ומקשטים עם קרוטונים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת