קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

Chasseur עוף (עוף בסגנון האנטר) עם פולנטה שמנת עם Gruyere ופרמזן

Chasseur עוף (עוף בסגנון האנטר) עם פולנטה שמנת עם Gruyere ופרמזן
Chasseur עוף (עוף בסגנון האנטר) עם פולנטה שמנת עם Gruyere ופרמזן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 531 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו חמאה, מניית עוף, שפרי צ'רביל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: Chasseur עוף (עוף בסגנון האנטר), עוף Cacciatore מעל שמנת פרמזן פולנטה, ו עוף שובב ונקניקיות על שמנת פרמזן פולנטה.

הוראות

1
מחממים כמה כפות שמן בתנור הולנדי על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
מפזרים את חתיכות העוף משני הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
3
מניחים את העוף בצד העור למטה ומבשלים עד חום זהוב. הפוך את העוף וחום בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
הסר את העוף לתבנית אפייה או לצלחת והנח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד לחום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
6
הסר את הפטריות מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוסיפים עוד קצת שמן קנולה ומוסיפים את השאלוט ומבשלים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
8
מוסיפים 1 כף של רסק עגבניות ומבשלים 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
9
מוסיפים את היין הלבן וקוניאק ומפחיתים במשך 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
קוניאקקוניאק
10
מוסיפים את המניה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
11
מוסיפים את הפטריות ומניחים את העוף לרוטב, עור כלפי מעלה. להפחית את החום לרתיחה, לכסות ולבשל עד העוף מבושל דרך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
12
לאחר העוף מבושל, להסיר אותו מהמחבת ולשים על צלחת. תטעם את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
13
מוסיפים 1 כף יותר רסק עגבניות להקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
14
מוסיפים את החמאה כדי להעשיר את הרוטב. בדוק את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
15
הוסף את טרגון ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
16
מגישים את הרוטב עם העוף וכמה פולנטה שמנת עם Gruyere ופרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
GruyereGruyere
פולנטהפולנטה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
17
מקשטים עם כמה ענפים של צ ' רביל.
מרכיבים שתצטרך
ChervilChervil
18
מוסיפים את המניה לסיר בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
19
מוסיף את הפולנטה בזרם דק, לטאטא כל הזמן עם מקציף חוט. לאחר כל polentahas נוספו, להפחית את החום נמוך לכסות את המחבת. מערבבים את התערובת, באמצעות כף עץ, כל 5 דקות וממשיכים לבשל עד שכל הנוזל נספג והתערובת שמנת מאוד, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
20
הסר מהחום ומערבבים את השמנת והגבינות הכבדות עד בשילוב. טעם וסלון עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה קרהחמאה קרה4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן קנולהשמן קנולה1sprigטרי chervil, לקישוטטרי chervil, לקישוט1עוף, לחתוך לחתיכות (ירך, רגל, 1 חזה לחתוך inhalf עם כנף מצורפת)עוף, לחתוך לחתיכות (ירך, רגל, 1 חזה לחתוך inhalf עם כנף מצורפת)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן2(חוֹרֶף)קוניאקקוניאק12פטריות קרמיני, גבעולים הוסרו וכובעים לחתוך into1/8thsפטריות קרמיני, גבעולים הוסרו וכובעים לחתוך into1/8ths1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש4ריבס, קצוץ טרי או קפואטרגון טרי קצוץ דקטרגון טרי קצוץ דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקgruyere מגורדgruyere מגורד596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1בצל צהוב בינוני, קצוץציר עוף דל נתרןציר עוף דל נתרן1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגוררתפרמזן מגוררת2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפולנטה לבישול מהירפולנטה לבישול מהיר1גדולשאלוט, חתוך דקשאלוט, חתוך דק2(חוֹרֶף)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה