קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות3
ציון בריאות26
מגזין

Cheddar Sharp טבעוני גבינה אלטרנטיבית

Cheddar Sharp טבעוני גבינה אלטרנטיבית
גבינת צ'דר חדה חלופה טבעונית היא ללא גלוטן וטבעוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 865 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 76 גרם שומן. מתאים ל-3 מנות. אם יש לכם אורז חום מיסו, שמן canolan, פתיתי שמרים תזונתייםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת alum אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמוציות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: תערובת מוצרלה טבעונית גבינה אלטרנטיבית, בורגר מייפל בלסמי Barbequed עם גבינת צ'דר חדה, ו טבעוני גורמה קרם גבינה חלבית על ידי בצע את הלב שלך.

הוראות

1
שים את קשיו, שמרים תזונתיים, rejuvelac, שמן אופציונלי, 1 כף של מיסו, ואת המלח בבלנדר.תהליך עד חלקה וקרם, מדי פעם לעצור כדי לגרד את צנצנת בלנדר ולהעביר את התערובת לכיוון הלהבים.טעם ולהוסיף מיסו יותר אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
שמרים תזונתייםשמרים תזונתיים
קשיוקשיו
מיסומיסו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
להעביר את התערובת לקערת זכוכית נקייה או מיכל, לכסות, ולתת לנוח בטמפרטורת החדר במשך 24 עד 72 שעות, תלוי כמה חד טעם אתה רוצה ואת טמפרטורת הסביבה (תסיסה תמשיך מהר יותר בטמפרטורות חמות).
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מעבירים את הגבינה לסיר בינוני כבד ומערבבים בחניכיים carrageenan ו xanthan עם כף עץ.מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כמעט כל הזמן. התערובת תהיה עבה מאוד, מגורען, וקשה לערבב בהתחלה.המשך לבשל ולערבב עד שהוא חלק ומבריק ומתחיל להתרחק מן הצד של המחבת, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מסטיק Xanthanמסטיק Xanthan
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
העברה זכוכית או עובש מתכת להחליק את החלק העליון.
5
בואו להתקרר לחלוטין בטמפרטורת החדר.מכסים ומקררים לפחות 6 שעות, עד המשרד.
6
שים את הדגנים בצנצנת זכוכית 1 ליטר ולהוסיף מים כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
7
מניחים שכבה כפולה של גזה על הפה של הצנצנת לאבטח אותו עם רצועת גומי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
8
תן לגרגרים להיספג במשך 8 עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
9
מסננים, ואז מוסיפים מספיק מים כדי להרטיב את הגרגרים אבל לא כל כך שהם שקועים במים.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
10
שימו את הצנצנת במקום חם מאור שמש ישיר למשך 1 עד 3 ימים ושטפו את הגרגרים פעם או פעמיים ביום, בכל פעם שמתנקזים היטב ואז מוסיפים מספיק מים מתוקים כדי להרטיב אותם.המשך תהליך זה עד הגרגרים החלו לנבוט (יהיה להם זנבות קטנים מתעוררים).מחלקים את התבואה נבטים שווה בין שתי צנצנות זכוכית 1 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
11
יוצקים 3 כוסות של המים המסוננים לתוך כל צנצנת. מכסים כל צנצנת עם cheesecloth טרי לאבטח אותו עם גומיות.
מרכיבים שתצטרך
מים מסונניםמים מסוננים
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
12
שים את הצנצנות במקום חם מתוך אור שמש ישיר במשך 1 עד 3 ימים. המים יהפכו מעונן ולבן, ואת הנוזל יהיה טעם טארט מעט, קצת כמו מיץ לימון.מסננים את הנוזל לצנצנות זכוכית נקיות ומשליכים את הגרגרים.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן