קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

Cheesesteak

Cheesesteak
Cheesesteak עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1134 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 75 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. לכו לחנות ותביאו בצל, שמן זרעי ענבים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Cheesesteak פילי, סטייק הגבינה של סאני, ו מרק צ'יזסטייק (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה לטחון או מחבת, מחממים את השמן על חום בינוני-גבוה במשך 1 דקה, ולאחר מכן מוסיפים את הבצל, 1 כף מלח 1 כפית פלפל. מבשלים את הבצל עד קרמל, ערבוב לאורך כל התהליך, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר ולשמור חם.
3
מורחים את החמאה הריכה על הפנים של הלחמניות ומבשלים, בצד חמאה למטה, על מחבת עד השחמה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר את הלחמניות, להוסיף את סטייק גלם למחבת ומפזרים מלח ופלפל. לבשל בקצרה, רטוש הבשר לחתיכות קטנות עם שתי מריות מתכת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הבצלים ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מנה את הבשר לארבע ערימות, ומעל כל ערימה עם 3 פרוסות של פרובולון. המשך לבשל עד הגבינה נמסה (לשים על המכסה והוספת קצת מים למחבת יכול לעזור עם שלב זה). מכסים כל ערימה עם גליל משחימים, ולהחליק מרית מתחת לבשר כדי להרים אותו עם גליל.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי