קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

Cheesesteak

Cheesesteak
Cheesesteak עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1134 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 75 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. לכו לחנות ותביאו בצל, שמן זרעי ענבים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Cheesesteak פילי, סטייק הגבינה של סאני, ו מרק צ'יזסטייק (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה לטחון או מחבת, מחממים את השמן על חום בינוני-גבוה במשך 1 דקה, ולאחר מכן מוסיפים את הבצל, 1 כף מלח 1 כפית פלפל. מבשלים את הבצל עד קרמל, ערבוב לאורך כל התהליך, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר ולשמור חם.
3
מורחים את החמאה הריכה על הפנים של הלחמניות ומבשלים, בצד חמאה למטה, על מחבת עד השחמה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר את הלחמניות, להוסיף את סטייק גלם למחבת ומפזרים מלח ופלפל. לבשל בקצרה, רטוש הבשר לחתיכות קטנות עם שתי מריות מתכת.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את הבצלים ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מנה את הבשר לארבע ערימות, ומעל כל ערימה עם 3 פרוסות של פרובולון. המשך לבשל עד הגבינה נמסה (לשים על המכסה והוספת קצת מים למחבת יכול לעזור עם שלב זה). מכסים כל ערימה עם גליל משחימים, ולהחליק מרית מתחת לבשר כדי להרים אותו עם גליל.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'