Cheesesteaks פילדלפיה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל Cheesesteaks פילדלפיה. מנה זו מכילה סביב 43 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 607 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, פלפלים, צלייה עגולה בלונדון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו Cheesesteaks פילדלפיה, Cheesesteaks פילדלפיה, ו Cheesesteaks פילדלפיה (מתכונים דומים).
הוראות
לעטוף את הבשר בחוזקה בניילון נצמד ולשים אותו במקפיא במשך 45 דקות. זה צריך להיות מוצק אבל לא קפוא לחלוטין.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה או מחבת על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצלים והפלפלים ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד שהם רכים משחימים קלות, 8 עד 10 דקות. להזמין 1/2 כוס בצל מבושל ופלפלים לשימוש נוסף, כגון עגול 2 מתכון צ ' ילי Tostada.
בסיר בינוני מעל חום בינוני, להוסיף 1 כף שמן. מערבבים את הקמח ומבשלים 1 עד 2 דקות.
לטאטא בחלב ומבשלים עד שזה רק מתחיל בועה להתעבות, 4 עד 5 דקות. כבה את החום והקצף בגבינה ובקאיין. מערבבים מדי פעם כמו הגבינה נמסה. כסה וחמם.
עם סכין חדה, לחתוך את הבשר לרצועות דקות מאוד. במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את כף השמן הנותרת ומבשלים את הבשר עד שהוא נעשה לטעמך, 1 עד 3 דקות לכל צד. מחלקים את תערובת הבצל והפלפל בין 4 לחמניות. למעלה עם הבשר ורוטב הגבינה.