תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל Chochoyones במרק שעועית שחורה. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 334 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך כוסברה, חומץ יין, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עדשים שחורים ומרק שעועית שחורה, מרק שעועית שחורה, ו מרק שעועית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין מרק, שמן חום בתנור ההולנדי מעל חום בינוני.
מוסיפים אניסיד, כמון ושום; לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן. מערבבים במרק, 3 כוסות מים, 1/4 כפית מלח, ושעועית; מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך; מבשלים 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
צרור תרד טרי (בערך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
¼ כפית אורגנו
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
4
מניחים חצי תערובת שעועית בבלנדר; תהליך עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
יוצקים תערובת מחית לתוך קערה גדולה. חזור על הנוהל עם תערובת שעועית נותרת. להחזיר תערובת פריד למחבת.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
כדי להכין כופתאות, כף קלה מאסה לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
שלב מאסה, אבקת אפייה, ו 1/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
(צינור גדול)
8
חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה עד שהתערובת דומה לארוחה גסה. מערבבים במים וכוסברה. מחלקים את הבצק ל -10 מנות, מעצבים כל אחד לכדור (ידי אבק עם מאסה כדי למנוע דבק). הפוך indention קטן בכל כופתה. להביא תערובת שעועית לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
מוסיפים כופתאות. להפחית את החום; מבשלים 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בחומץ.