Clafoutis עם Muscat שזיפים
Clafoutis עם Muscat שזיפים מיובשים הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 311 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בסביבה 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך שזיפים מיובשים, סוכר, מוסקט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ריבס וג'לי מוסקט, אוכמניות בג'לי מוסקט, ו אוכמניות בג'לי מוסקט (מתכונים דומים).
הוראות
שים את השזיפים הקערית, לסחוט את מיץ לימון על שזיפים מיובשים, לשפוך את המוסקט עליהם ומפזרים 1 כף סוכר. לזרוק למעיל ולתת לשבת במשך 30 דקות.
בינתיים, מחממים את התנור ל 325 מעלות f משמנים את צלחת העוגה עם חמאה ואבק עם סוכר. בקערת ערבוב, לנפות יחד את הנותרים 1/4 כוס סוכר, קמח, ומלח.
מוסיפים את הביצים, החלב והוניל למרכיבים היבשים ומכים עד לקבלת חלקה.
באמצעות כף מחוררת, להסיר את השזיפים השזיפים מן המוסקט ולסדר אותם בתחתית המחבת מוכן.
יוצקים את הבלילה על הפרי ומפזרים את החלק העליון עם שקדים חתוכים.
מעבירים את clafoutis לתנור ואופים במשך 30 עד 40 דקות, עד עלה וקליל המשרד.