קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות1
ציון בריאות2
מגזין

Cosmo חמוציות טריות

Cosmo חמוציות טריות
Cosmo חמוציות טרי דורש בערך 6 שעות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון טבעוני מגיש 1 . מנה אחת מכילה 722 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. אם יש לך חמוציות, מים, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה די גרוע. מתכונים דומים: Kickin ' Cranberry Cosmo, קוסמו המושלם, ו Cosmo 'lite'.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את כל המרכיבים לתוך שייקר קוקטייל ולנער עד granita נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
100 אחוז טקילה בלנקו100 אחוז טקילה בלנקו
סוכר אדום גססוכר אדום גס
3
יוצקים לתוך כוס מרטיני ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'
4
מניחים את המים, חמוציות וסוכר לתוך סיר קטן, להגדיר מעל חום בינוני גבוה ומבשלים עד פירות יער מתחילים פופ, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
הסר מהחום. מחית עם בלנדר מקל, בלנדר או מעבד מזון, במשך 1 דקה. להעביר את התערובת דרך מסננת רשת בסדר ישירות לתוך מחבת מתכת 13 על ידי 9 אינץ'. אל תלחץ על העורות. פשוט לאפשר את המיץ לטפטף דרך המסננת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את ההתלהבות ומערבבים לשלב.
7
מניחים במקפיא עד להגדיר, לפחות 6 שעות ועד לילה. לאחר הקפאה, לגרד את התערובת עם מזלג כדי ליצור מרקם קרח מגולח.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
8
מגישים באופן מיידי.