תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ממתקים קנה Croquembouche. מנה אחת מכילה 415 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לכם סוכריות מקלות, גבינת מסקרפונה, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. נסו קנדי קיין קוקטייל עם וודקה תוצרת בית קנדי קיין חדורה, עוגת קנדי קיין, ו מטבל קנדי קיין (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את פחזניות מאפה: מחממים את התנור ל 450 מעלות F וקו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף. להביא 1 כוס מים, חמאה, סוכר מגורען ומלח לרתיחה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
הסר מן החום לנפות את הקמח ישירות לתוך המחבת; מערבבים עם כף עץ עד צורות הדבק. חזור לחום בינוני ומבשל, ערבוב כל הזמן, עד הדבק מבריק ומושך מן הצד של המחבת, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
העברה למערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה והכה על מהירות בינונית כדי להתקרר מעט, על 2 דקות. לנצח 1 ביצה עד incorporated, ואז לנצח 1 ביצה יותר.
לטאטא את הביצה השלישית בקערה קטנה, ואז להכות לתוך הבצק, 1 כף בכל פעם, עד פשוט חלקה ומתוח. (ייתכן שלא תצטרך את כל הביצה השלישית.)
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מעבירים את הבצק לשקית מאפה עם קצה עגול 1/4 אינץ'. צינור 1/4 אינץ סיבובים של בצק על דפי אפייה מוכנים, על 1 אינץ ' זה מזה; אתה צריך על 50 נשיפות. (לחלופין, זרוק את הבצק בתלים קטנים על גבי סדינים אפייה עם כף.) להחליק את הבצק פסגות עם אצבע לחה, ולאחר מכן להעביר לתנור ואופים עד נפוח, 10 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות F והמשיך לאפות עד להזהבה, 5 דקות נוספות. כבה את התנור אך השאר את הנפוחות בפנים להתייבש, 5 עד 7 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
להסיר מהתנור ולנקב חור קטן בכל נשיפה עם סכין קילוף כדי לאפשר בריחה קיטור; להעביר מתלה כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
שים את השוקולד הלבן בקערה חסינת חום בינונית. מביאים את השמנת הכבדה לרתיחה בסיר קטן, ואז לשפוך אותו על השוקולד. בעדינות להקציף עד חלקה וקריר, על 7 דקות; לטאטא תמצית מנטה. מערבבים את mascarpone עד בשילוב. מכסים ומקררים עד עבה מספיק כדי צינור, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תמצית מנטה
שוקולד לבן
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
מסקרפונהname
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
העברה לשקית מאפה גדולה מצויד עם קצה עגול 1/4 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
3
הכנס את קצה שקית הבצק לתוך החור בכל נשיפה וצינור במילוי.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
4
מעבירים את פחזניות מלאות לתבנית אפייה; מקררים לפחות 30 דקות או עד 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1
לטאטא סוכר הממתקים וחלב בקערה גדולה עד חלקה. להרכיב את croquembouche: לטבול את החלק התחתון של נשיפה לתוך הדובדבן, לתת עודף לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
להעביר את החומר למגש, ציפוי כלפי מטה. חזור עם נשיפות יותר, סידור אותם זה לצד זה במעגל 7 אינץ'. מלא את המעגל עם נשיפות יותר לייצב את הבסיס של המגדל. המשך לבנות מגדל חרוטי של פחזניות, באמצעות הדובדבן להחזיק אותם במקום. (אם הדובדבן הופך עבה מדי, לטאטא יותר חלב, 1 כפית בכל פעם.)
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
אבק croquembouche עם סוכר ממתקים ומפזרים סוכריות מרוסקות מקלות; צמרמורת עד שנקבע, על 15 דקות.