Edamame מוקרם בצל פנינה
גשו לסופר וקנו חמאה, טימין, אדאמה, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בצל פנינה מוקרם, כרוב מוקרם עם בצל פנינה, ו שעורה פנינה עם אפונה ואדממה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר בינוני של מים לרתיחה ולמלא קערה עם מי קרח.
מוסיפים את edamame למים הרותחים ומבשלים עד למכרז, כ 5 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את edamame לצלחת יבש לטפוח.
מבשלים את בצל הפנינה בסיר של מים רותחים במשך 3 דקות.
מסננים את הבצלים ומעבירים אותם לקערת מי הקרח כדי להתקרר לחלוטין. באמצעות סכין קיצוץ, לקצץ את הקצוות שורש לקלף את הבצל יבש לטפוח.
ממיסים את 1/2 כף החמאה במחבת עמוקה בינונית.
מוסיפים את הבצל הקלוף ואת הסוכר ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד השחמה קלה, על 15 דקות.
מוסיפים את השמנת הכבדה ואת הקורנית ומבשלים עד מופחת מעט, על 5 דקות.
מוסיף את Edamame ואת מלאי טורקיה ולהביא לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים את תרחיף קורנפלור, ולאחר מכן מוסיפים אותו לרוטב שמנת ומבשלים, ערבוב, עד מעובה, על 2 דקות.
מחממים את broiler ולהגדיר מתלה 6 עד 8 סנטימטרים מהחום.
יוצקים את תערובת edamame לתוך צלחת אפייה רדודה 2 ליטר. בקערה קטנה, לערבב את 1 כף חמאה מומסת עם panko.
מפזרים את הפירורים על edamame ו broil במשך כ 3 דקות, או עד זהב מבעבע; לשרת חם.