קיש תרד ופטריות מיני
קיש תרד ופטריות מיני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 181 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. 34 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תרד לתינוק, שאלוט, מלח כשר ופלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו קיש תרד ופטריות מיני, מיני תרד ארוחת בוקר קיש, ו מיני תרד Jarlsberg קיש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. מעיל קל מחבת מאפין nonstick 12 כוס עם ספריי בישול nonstick.
ערפל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול nonstick יותר ולשים על חום בינוני.
מוסיפים את בייקון טורקיה ומבשלים פונה לעתים קרובות עד פריך, על 8 דקות.
העברה ללוח חיתוך וקוצצים גס.
באותו מחבת, מחממים את השמן.
מוסיפים את הפטריות, שאלוט, ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מבשלים עד שאלוט רכים והפטריות יבשות ומשחימות קלות, כ -10 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בתרד התינוק ואגוז מוסקט עד התרד הוא רק נבול, אבל עדיין ירוק בהיר, 2 דקות. שים בצד כדי להתקרר מעט.
בינתיים, לטאטא את הביצים, חלבונים ביצה, חלב, מלח ופלפל עד בשילוב טוב. מערבבים בגבינה. מחלקים את תערובת הביצים באופן שווה בין קופסאות המאפין, וממלאים אותם בערך במחצית הדרך. למעלה באופן שווה עם תערובת פטריות ותרד ולאחר מכן בייקון קצוץ.
אופים עד קישים הם עלו היטב, חום זהוב להגדיר, 20 עד 25 דקות. מגניב במחבת 5 דקות ולאחר מכן להעביר מתלה תיל.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם ירקות.