Farfalle עם רוטב פטריות בר שמנת
אם יש לך פלפל, קצפת, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Farfalle של בישול אור עם רוטב פטריות בר שמנת, Farfalle פטריות בר, ו רביולי עם רוטב אלפרדו שמנת פטריות בר.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; ניקוז.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הפטריות, בצל, שאלוט, שום, 1 כפית מלח ופלפל; מבשלים 12 דקות או עד מתאדה נוזלית ופטריות רכות, ערבוב מדי פעם.
להוסיף יין; לבשל 2 דקות או עד הנוזל מתאדה, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את הפסטה המבושלת, קצפת, גבינה ו -2 כפות פטרוזיליה, משליכים בעדינות למעיל. מערבבים הנותרים 1/2 כפית מלח.
מקשטים עם פטרוזיליה טריה טחון, אם תרצה בכך.