קינואה מלזית (צמחוני) יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מתאים ל-2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 320 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. אם יש לך קינואה, בצל ירוק, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקרם של קוקוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם אננס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו צ'ילי קינואה צמחוני, צ'ילי קינואה צמחוני, ו מחבת קינואה צמחונית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מרתיחים 1/2 כוס מים, ויוצקים לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
3
להביא קינואה הנותרים 1 כוס מים לרתיחה בסיר. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 15 דקות, עד קינואה הוא רך. מערבבים את נתחי הסויה ורוטב חמאת בוטנים, ומתבלים במלח ופלפל לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
(כגון Crunch Bar)
חלבון ירקות מרקם
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף