Faux Pierogi מעל כרוב ותפוחי אדמה אובריאן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Pierogi מזויף על כרוב ותפוחי אדמה או ' בריאן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 502 קלוריות. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו את הפלפל, הכרוב, שמן זרעי הגפן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו תפוחי אדמה אובריאן, תפוחי אדמה צלויים בתנור או ' בריאן, ו Pierogi עם כרוב בקארי (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר מים להרתיח עבור תפוחי אדמה ומרתיחים עד רך.
לנקז היטב, לכסות ולהניח בצד.
להביא סיר נפרד של מים לרתיחה עבור כל אחד מסוגי רביולי שכן זמני הבישול שלהם ישתנו. מרתיחים את הרביולי עד שהם עולים למעלה באמצעות כפית מחוררת להסיר לנקז. לזרוק עם 1 עד 3 כפות של שמן זרעי ענבים לפי הצורך, כדי למנוע מהם דבק, (הזמנת כף אחרים). לכסות ולהניח בצד.
כדי לטגן את הכרוב ואת פירוגי, מחממים 1 מהכפות הנותרות של שמן זרעי ענבים במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הכרוב הלבן ומתבלים במלח ופלפל. אם משתמשים בכרוב אדום גם, מחממים עוד אחת מהכפות הנותרות של שמן זרעי ענבים במחבת גדולה נפרדת מעל חום בינוני, מוסיפים את הכרוב האדום, מתבלים במלח ופלפל.
תן לכרוב לבשל עד רך מאוד ועד שהוא מתחיל " להמתיק."כאשר הכרוב הוא רך, להסיר את הכרוב לקערה, להוסיף את הרביולי לאותו מחבת ולטגן בקצרה.
כדי לסיים את תפוחי האדמה או ' בריאן, בעוד הכרוב הוא מטגן, לחמם את השמן במחבת גדולה לטגן את פלפלים ובצל עד הבצל הופך שקוף. מערבבים את תפוחי האדמה מנוקזים מבושלים par ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים כמה תפוחי אדמה או ' בריאן באמצע צלחת הגשה וכפית חלקים חלופיים של כרוב ירוק וכרוב אדום סביב תפוחי האדמה. למעלה עם פירוגי.