קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות80
מגזין

Faux Pierogi מעל כרוב ותפוחי אדמה אובריאן

Faux Pierogi מעל כרוב ותפוחי אדמה אובריאן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Pierogi מזויף על כרוב ותפוחי אדמה או ' בריאן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 502 קלוריות. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו את הפלפל, הכרוב, שמן זרעי הגפן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו תפוחי אדמה אובריאן, תפוחי אדמה צלויים בתנור או ' בריאן, ו Pierogi עם כרוב בקארי (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא סיר מים להרתיח עבור תפוחי אדמה ומרתיחים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
לנקז היטב, לכסות ולהניח בצד.
3
להביא סיר נפרד של מים לרתיחה עבור כל אחד מסוגי רביולי שכן זמני הבישול שלהם ישתנו. מרתיחים את הרביולי עד שהם עולים למעלה באמצעות כפית מחוררת להסיר לנקז. לזרוק עם 1 עד 3 כפות של שמן זרעי ענבים לפי הצורך, כדי למנוע מהם דבק, (הזמנת כף אחרים). לכסות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
רביולירביולי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
כדי לטגן את הכרוב ואת פירוגי, מחממים 1 מהכפות הנותרות של שמן זרעי ענבים במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
ל-1 אננסל-1 אננס
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את הכרוב הלבן ומתבלים במלח ופלפל. אם משתמשים בכרוב אדום גם, מחממים עוד אחת מהכפות הנותרות של שמן זרעי ענבים במחבת גדולה נפרדת מעל חום בינוני, מוסיפים את הכרוב האדום, מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
כרוב ירוקכרוב ירוק
כרוב אדוםכרוב אדום
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
תן לכרוב לבשל עד רך מאוד ועד שהוא מתחיל " להמתיק."כאשר הכרוב הוא רך, להסיר את הכרוב לקערה, להוסיף את הרביולי לאותו מחבת ולטגן בקצרה.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
כדי לסיים את תפוחי האדמה או ' בריאן, בעוד הכרוב הוא מטגן, לחמם את השמן במחבת גדולה לטגן את פלפלים ובצל עד הבצל הופך שקוף. מערבבים את תפוחי האדמה מנוקזים מבושלים par ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ל-1 אננסל-1 אננס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מניחים כמה תפוחי אדמה או ' בריאן באמצע צלחת הגשה וכפית חלקים חלופיים של כרוב ירוק וכרוב אדום סביב תפוחי האדמה. למעלה עם פירוגי.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
כרוב אדוםכרוב אדום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים