Fettunta עם Prosciutto
Fettunta עם Prosciutto עשוי להיות רק בצד המנה אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 214 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם מוצרלה, עלי פטרוזיליה, פרושוטו עבה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו להעביר את פרושוטו-פרושוטו עטוף אגס עם פרמזן, פרשוטו די פרמה ארנקים (Fagottini di Prosciutto di Parma), ו אפונה Prosciutto (מתכונים דומים).
הוראות
הכן גז, פחם, או אש עץ לצלייה.
גריל את הלחם כמה סנטימטרים מהחום עד זהב משני הצדדים.
מניחים את הלחם על מגש ומיד לשפשף את שיני השום על גבי פני השטח של הלחם. עבור ממש garlicky fettunta, לשפשף חזק ולהשתמש בשתי שיני שום.
טפטוף כף נדיבה או יותר של שמן זית על כל פרוסת לחם.
מערבבים את הפרושוטו, הגבינה והפטרוזיליה בקערה קטנה.
מפזרים את התערובת באופן שווה על כל פרוסת לחם. להחזיר את הלחם לצד גבינת הגריל החם למעלה, לכסות את הגריל עם המכסה, ולבשל את fettunta מספיק זמן כדי להמיס את הגבינה ולחמם מחדש את הטוסט קצת, על 1 דקה.