Fritto Misto Emiliano (סגנון אמיליה פריי מעורב) עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 1964 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 165 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %61 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אגוז מוסקט, קישואים תינוק, מותן כבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Fritto Misto Emiliano (סגנון אמיליה פריי מעורב), Fritto Misto, ו Fritto Misto (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין את הבלילה, בקערה גדולה, לשלב את הקמח, שמן זית, וחלב מספיק כדי ליצור בלילה רופפת במקצת. מתבלים במלח ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
כדי להכין את השמנת המטוגנת, לשלב את הביצים והסוכר ולהקציף עד החלמונים צהובים חיוורים. בינתיים, להביא את החלב כמעט לרתיחה, להסיר מן החום, ויוצקים חצי ממנו לתוך תערובת חלמון, לטאטא כל הזמן. החזירו את תערובת הביצים והחלב למחבת עם שאר החלב והמשיכו לטאטא בתערובת הקמח / קורנפלור. מבשלים מעל חום גבוה, עכשיו ערבוב עם כף עץ, עד התערובת מתחילה להתעבות. מערבבים את גרידת הלימון ווניל, להסיר מהחום ולאפשר להתקרר בקערה רחבה על פני השטח כי כבר להגדיר על גבי אמבט קרח. לאחר הקרם התקרר, להפיץ אותו על צלחת קטנה, משומנת קלות עם צדדים גבוהים. לאחר הקרם התגבש, להסיר אותו בזהירות מן הצלחת לגלגל אותו בפירורי הלחם שאליהם נוספו שקדים טחונים. להעביר אותו דרך הביצים מכות, ואז שוב דרך פירור הלחם ותערובת שקדים.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
כסף ללא נעליים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
לחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
כדי להפוך את קציצות פסיון, בקערה גדולה, לשלב את הבשר מגורר, prosciutto, Gruyere, וקמצוץ של אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
ג'ינג'ר משומר
Gruyere
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מערבבים עם הידיים כדי להביא מרכיבים יחד אבל לא overmix. טופס את התערובת לתוך 2 כפות quenelles ולעבור דרך פירורי הלחם, הביצים מכות ושוב דרך פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
הפוך spiedini של בשר עגל, כבד, כבש, ומוח, לסירוגין את סוג הבשר על כל מקל. טובלים כל spiedino בבלילה, מנערים את העודף, ואז לגלגל כל שיפוד דרך פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
אפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשר
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6
בסיר גבוה, מחממים את שמן הזית ל-375 מעלות F. עובדים בקבוצות, מטגנים את הפודינג, את קציצות הפסיון, את spiedini, את הקישואים, את כובעי הפטריות ואת התפוחים בשמן עד שהם זהובים חום.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ג'ינג'ר משומר
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
הסר עם כפית מחוררת, מלח תוך ניקוז על צלחת מרופדת מגבות נייר, ומגישים, מסודרים על מגש, עם פטרוזיליה בצלחת בצד, ואת טריזי לימון.