Ganache-עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאים
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז תן Ganache ממולא עוגיות שוקולד צ'יפס לנסות. מתאים ל-18 מנות. מנה אחת מכילה 222 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אם יש לך חמאה, תמצית vanillan, קרם fraîche, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס כפולות עם גאנש בורבון, דלעת עוגיות שוקולד צ'יפס עם שוקולד גנאש, ו עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות טריפל M&M, עוגיות טופי & עוגיות חמאת בוטנים גביע (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את העוגיות: מחממים התנור ל 37
מורחים את האגוזים בצלחת עוגה וטוסט במשך 8 דקות; בואו מגניב, ואז לקצוץ.
בקערה, מערבבים את הקמח, סודה לשתייה ומלח. בקערה של מערבל עומד מצויד עם ההנעה (או באמצעות מערבל כף יד), קרם את החמאה עם הסוכרים ווניל במהירות בינונית, על 1 דקה. הכה בביצה. עם המיקסר במהירות נמוכה, להכות את החומרים יבשים. מקציפים את האגוזים ושוקולד צ ' יפס. כפות כפית של הבצק על 2 גיליונות אפייה ungreased, על 2 סנטימטרים זה מזה. להכניס למקרר במשך 30 דקות, עד המשרד.
שים את השוקולד בקערה. בסיר, להביא את קרם וסירופ תירס לרתיחה; לשפוך על השוקולד ולתת לעמוד 1 דקה.
להקציף בfrache crme. מקררים את הגנאש, ערבוב מדי פעם, עד עבה ומפיץ, 1 שעה.
אופים את העוגיות במשך 12 דקות, עד הזהב; תן מגניב על הסדינים במשך 2 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה כדי להתקרר לחלוטין.
כריך עוגיות שוקולד צ ' יפס עם גנאש ומגישים.