קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות1
מגזין

Ganache-עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאים

Ganache-עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאים
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז תן Ganache ממולא עוגיות שוקולד צ'יפס לנסות. מתאים ל-18 מנות. מנה אחת מכילה 222 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אם יש לך חמאה, תמצית vanillan, קרם fraîche, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס כפולות עם גאנש בורבון, דלעת עוגיות שוקולד צ'יפס עם שוקולד גנאש, ו עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות טריפל M&M, עוגיות טופי & עוגיות חמאת בוטנים גביע (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את העוגיות: מחממים התנור ל 37
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מורחים את האגוזים בצלחת עוגה וטוסט במשך 8 דקות; בואו מגניב, ואז לקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
3
בקערה, מערבבים את הקמח, סודה לשתייה ומלח. בקערה של מערבל עומד מצויד עם ההנעה (או באמצעות מערבל כף יד), קרם את החמאה עם הסוכרים ווניל במהירות בינונית, על 1 דקה. הכה בביצה. עם המיקסר במהירות נמוכה, להכות את החומרים יבשים. מקציפים את האגוזים ושוקולד צ ' יפס. כפות כפית של הבצק על 2 גיליונות אפייה ungreased, על 2 סנטימטרים זה מזה. להכניס למקרר במשך 30 דקות, עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
שים את השוקולד בקערה. בסיר, להביא את קרם וסירופ תירס לרתיחה; לשפוך על השוקולד ולתת לעמוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
להקציף עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
להקציף בfrache crme. מקררים את הגנאש, ערבוב מדי פעם, עד עבה ומפיץ, 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
אופים את העוגיות במשך 12 דקות, עד הזהב; תן מגניב על הסדינים במשך 2 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה כדי להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
כריך עוגיות שוקולד צ ' יפס עם גנאש ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים