תמלי קינמון
אם יש לכם חמאה, מלח, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: תמליוני אגוז קינמון, תמליוני אגוז קינמון, ו פקאן קינמון סוכר Palmiers.
הוראות
מערבבים יחד קמח ומלח בקערת מתכת גדולה ומקוררת. באח גס חמאה קפואה לתוך קמח, משליך בעדינות לחמאת מעיל.
טפטוף 5 כפות מי קרח באופן שווה על תערובת קמח ומערבבים בעדינות עם מזלג עד משולב. תערובת בדיקה על ידי סחיטה עדינה קומץ קטן: כאשר הבצק יש את המרקם הנכון, זה יחזיק יחד מבלי להתפרק. במידת הצורך, להוסיף עוד כף מים, ערבוב עד רק incorporated, ולבדוק שוב. (אל תעבדו יותר מדי על הבצק או תוסיפו יותר מדי מים, או שמאפה יהיה קשה; הבצק יהיה גבשושי ומפוספס.)
טופס בצק לתוך ריבוע 5 אינץ', ואז צמרמורת, עטוף בניילון נצמד, עד המשרד, לפחות 30 דקות.
מרדדים בצק על משטח מקומח עם מערוך מקומח לתוך מלבן 15 על 8 אינץ ' (עם צד קצר הקרוב אליך).
מברישים את עודף הקמח ומקפלים את הבצק לשלישים כמו מכתב. Rewrap בצק צמרמורת עד המשרד, לפחות 30 דקות.
מסדרים את הבצק עם צד קצר הקרוב אליך על משטח מקומח וחוזרים על גלגול החוצה, קיפול, ומקפיא 2 פעמים נוספות.
מברשת את כל קמח עודף, ולאחר מכן לחצות את הבצק עם סכין חדה וצינה, עטוף בנפרד בניילון נצמד, לפחות 1 שעה.
מערבבים יחד סוכר וקינמון, ולאחר מכן מפזרים בנדיבות משטח עבודה נקי עם כמה סוכר קינמון ומניחים 1 חתיכת בצק מקורר על גבי. להתגלגל במהירות לתוך מלבן 16 על 12 אינץ '(1/8 עד 1/16 אינץ ' עבה; אם הבצק הופך רך מדי, צמרמורת על תבנית אפייה עד המשרד). לקצץ קצוות עם סכין חדה.
מפזרים את החלק העליון של הבצק באופן שווה עם קצת סוכר קינמון כדי לכסות לחלוטין, צחצוח את כל עודף. מקפלים 2 צדדים ארוכים מנוגדים של מאפה כך שהם נפגשים במרכז. מקפלים באותם צדדים של מאפה באותו אופן, ולאחר מכן לקפל חצי אחד על השני (כמו ספר) ולחץ בעדינות עם מערוך כדי לשטח מעט, ויצרו יומן מלבני ארוך.
מפזרים סוכר קינמון נוסף אם הבצק דביק.
צמרמורת על תבנית אפייה, חשופה, עד המשרד, לפחות 30 דקות ועד 2 שעות. בינתיים, לחזור עם חתיכת הנותרים בצק וסוכר קינמון.
מחממים תנור ל 218° עם מתלה באמצע. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
חותכים 1 לוג של בצק לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ 'עם סכין חדה ומסדרים פרוסות, חותכים צדדים למטה, 1/2 אינץ' בנפרד על תבנית אפייה.
אופים עד נפוח וזהב בקצוות, 7 עד 9 דקות.
הסר מהתנור ולהפוך פלמייר מעל עם מרית. (אם פלמייר מתחילים לפרוש, לחץ בעדינות כדי לעצב מחדש כאשר מקורר מעט.) המשך אפייה עד הזהב בכל רחבי וסוכר הוא caramelized, 3 עד 5 דקות יותר.
העברה כמו שנעשה (פלמייר לא יכול לאפות באופן שווה) למתלה וקריר. הפוך יותר עוגיות על גיליון אפייה מקורר מרופד קלף טרי.
* בצק, ללא סוכר קינמון, יכול להיות מקורר, עטוף היטב, עד 2 ימים או קפוא עד 1 חודש (להפשיר במקרר). * עוגיות לשמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר 4 ימים. אם תרצה, פלמייר ניתן recrisped בתנור 149° עד מחומם דרך, כ 5 דקות.