קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות72
ציון בריאות0
מגזין

תמלי קינמון

תמלי קינמון
אם יש לכם חמאה, מלח, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: תמליוני אגוז קינמון, תמליוני אגוז קינמון, ו פקאן קינמון סוכר Palmiers.

הוראות

1
מערבבים יחד קמח ומלח בקערת מתכת גדולה ומקוררת. באח גס חמאה קפואה לתוך קמח, משליך בעדינות לחמאת מעיל.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
טפטוף 5 כפות מי קרח באופן שווה על תערובת קמח ומערבבים בעדינות עם מזלג עד משולב. תערובת בדיקה על ידי סחיטה עדינה קומץ קטן: כאשר הבצק יש את המרקם הנכון, זה יחזיק יחד מבלי להתפרק. במידת הצורך, להוסיף עוד כף מים, ערבוב עד רק incorporated, ולבדוק שוב. (אל תעבדו יותר מדי על הבצק או תוסיפו יותר מדי מים, או שמאפה יהיה קשה; הבצק יהיה גבשושי ומפוספס.)
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
3
טופס בצק לתוך ריבוע 5 אינץ', ואז צמרמורת, עטוף בניילון נצמד, עד המשרד, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
4
מרדדים בצק על משטח מקומח עם מערוך מקומח לתוך מלבן 15 על 8 אינץ ' (עם צד קצר הקרוב אליך).
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
5
מברישים את עודף הקמח ומקפלים את הבצק לשלישים כמו מכתב. Rewrap בצק צמרמורת עד המשרד, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6
מסדרים את הבצק עם צד קצר הקרוב אליך על משטח מקומח וחוזרים על גלגול החוצה, קיפול, ומקפיא 2 פעמים נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
7
מברשת את כל קמח עודף, ולאחר מכן לחצות את הבצק עם סכין חדה וצינה, עטוף בנפרד בניילון נצמד, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
מערבבים יחד סוכר וקינמון, ולאחר מכן מפזרים בנדיבות משטח עבודה נקי עם כמה סוכר קינמון ומניחים 1 חתיכת בצק מקורר על גבי. להתגלגל במהירות לתוך מלבן 16 על 12 אינץ '(1/8 עד 1/16 אינץ ' עבה; אם הבצק הופך רך מדי, צמרמורת על תבנית אפייה עד המשרד). לקצץ קצוות עם סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
9
מפזרים את החלק העליון של הבצק באופן שווה עם קצת סוכר קינמון כדי לכסות לחלוטין, צחצוח את כל עודף. מקפלים 2 צדדים ארוכים מנוגדים של מאפה כך שהם נפגשים במרכז. מקפלים באותם צדדים של מאפה באותו אופן, ולאחר מכן לקפל חצי אחד על השני (כמו ספר) ולחץ בעדינות עם מערוך כדי לשטח מעט, ויצרו יומן מלבני ארוך.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
10
מפזרים סוכר קינמון נוסף אם הבצק דביק.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
11
צמרמורת על תבנית אפייה, חשופה, עד המשרד, לפחות 30 דקות ועד 2 שעות. בינתיים, לחזור עם חתיכת הנותרים בצק וסוכר קינמון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
12
מחממים תנור ל 218° עם מתלה באמצע. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
13
חותכים 1 לוג של בצק לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ 'עם סכין חדה ומסדרים פרוסות, חותכים צדדים למטה, 1/2 אינץ' בנפרד על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
14
אופים עד נפוח וזהב בקצוות, 7 עד 9 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
15
הסר מהתנור ולהפוך פלמייר מעל עם מרית. (אם פלמייר מתחילים לפרוש, לחץ בעדינות כדי לעצב מחדש כאשר מקורר מעט.) המשך אפייה עד הזהב בכל רחבי וסוכר הוא caramelized, 3 עד 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
16
העברה כמו שנעשה (פלמייר לא יכול לאפות באופן שווה) למתלה וקריר. הפוך יותר עוגיות על גיליון אפייה מקורר מרופד קלף טרי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1
* בצק, ללא סוכר קינמון, יכול להיות מקורר, עטוף היטב, עד 2 ימים או קפוא עד 1 חודש (להפשיר במקרר). * עוגיות לשמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר 4 ימים. אם תרצה, פלמייר ניתן recrisped בתנור 149° עד מחומם דרך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור