Giblet Gravy Supreme
Giblet Gravy Supreme עשוי להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 65 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 539 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. אם יש לך גזר, סלרי, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה מרהיב. נסו Giblet Gravy, Giblet Gravy, ו Giblet Gravy (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף את הקרביים והצוואר. לעטוף כבד אטום וצינה להוסיף מאוחר יותר, או לשמור לשימושים אחרים.
במחבת 5 עד 6 ליטר מעל חום גבוה, לשלב קרביים, צוואר, 10 מרק כוסות, יין, בצל, גזר, סלרי, פטרוזיליה ומרג ' ורם. מכסים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד גיזארד הוא מאוד רך כאשר פירסינג, על 1 1/2 שעות. אם תרצה, להוסיף את הכבד ומבשלים 10 דקות יותר.
בינתיים, במחבת 10 עד 12 אינץ ' על חום גבוה, מערבבים קמח עד שהוא חום זהוב ומריח קלוי עשיר( אבל לא חרוך), 12 עד 15 דקות.
יוצקים מרק דרך מסננת משובחת לתוך קערה. זרוק ירקות. למדוד מרק. אם יש לך יותר מ 8 כוסות, להרתיח כדי להפחית; אם יש לך פחות, להוסיף יותר מרק עוף.
להוריד בשר מהצוואר, להיפטר מעצמות. דק קוצצים בשר קרביים (אופציונלי).
עם מקצף, לערבב בצורה חלקה על 3 כוסות של מרק רותח לתוך קמח.
יוצקים לתוך מחבת 5 עד 6 ליטר ומוסיפים מרק שנותר. אם תרצה, לגרד טפטוף טורקיה ללא צלייה או מחבת טפטוף ברביקיו ולהוסיף מרק. מערבבים מעל חום גבוה עד רותחים, ואז להפחית את החום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 5 דקות.
הוסף קרביים, אם תרצה, ומערבבים 1 עד 2 דקות יותר.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.