Glögg השבדי קל
המתכון קל שוודי Glögg מוכן בערך בעוד 45 דקות. וזה בהחלט עצום ללא גלוטן וטבעוני ומתאים לאוהבי מזון סקנדינבי. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 658 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ג'ינג'ר, תרמילי הל, מקלות קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: שוודי Glogg, חג המולד השוודי Glögg, ו Glögg (יין מחושל שוודי).
הוראות
שלב הראשון 9 מרכיבים בסיר מעל חום בינוני. מביאים תערובת לרתיחה, נזהרים לא לרתיחה. להפחית את החום נמוך; לכסות ומבשלים במשך 15 דקות.
הסר מהחום, ומערבבים בסוכר. מערבבים עד הסוכר מתמוסס. מסננים תערובת, ומגישים מיד, או לחמם בעדינות לפני ההגשה. (אם אתה מעדיף טעם חזק יותר, תבלינים תלולים עוד לפני מאמץ.)
הערה: עבור גרסה ללא אלכוהול, להשתמש במים או מיץ תפוזים, ולהחליף 3 כוסות מיץ ענבים קונקורד עבור היין. להשמיט סוכר, ולעקוב אחר הליך glgg.