Gorgonzola-פטריות צלויות ובצל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פטריות קלויים Gorgonzola ובצל. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 281 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לך עלי טימין, בצל, פטריות שיטאקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קיש דלעת קלוי עם בצל מקורמל, Gorgonzolan ומרווה, דלעת קלויה עם בצל מקורמל, Gorgonzolan ומרווה פריכה, ו אספרגוס קלוי, בצל ופטריות.
הוראות
על תבנית אפייה גדולה, לזרוק את הפטריות והבצל עם השמן ומתבלים עם מלח ופלפל. צלוי במשך כ -30 דקות, עד מכרז, זורק פעם אחת.
מפזרים את הירקות עם הקורנית וזורקים.
מפזרים את Gorgonzola וצלי במשך כ 5 דקות, עד הגבינה נמסה.