Grapa, דומדמניות, וטורט אגוז אורן
גראפה, דומדמניות, וטורט אגוז אורן עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 291 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר, קרם אבנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו אגנולוטי עם ברוקולי קלוי ותרד ברוטב אגוזים בחמאה, רגל טלה ללא עצמות עם נענע, אגוז אורן ומילוי דומדמניות, ו בשר חזיר Spiedino עם אגוז אורן, שום, דומדמניות Soffritto (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור ומחממים מראש את התנור ל 375 ° F. אלא אם כן אתם מתכננים להגיש את העוגה על תחתית המחבת, בשורה התחתונה של מחבת העוגה עם מעגל נייר קלף.
בקערה קטנה, לשלב את גראפה ודומדמניות. תניח בצד.
במעבד מזון, דופק את השקדים ואת קמח סולת עד השקדים הם הקרקע דק מאוד. תניח בצד.
מניחים את השוקולד והחמאה בקערה חסינת חום גדולה במחבת רחבה של מים רותחים בקושי ומערבבים מדי פעם עד כמעט נמס.
הסר מהחום ומערבבים עד נמס וחלק. או מיקרוגל על בינוני (50%) כוח עבור 2 1/2 עד 3 דקות. מערבבים עד נמס לחלוטין וחלק.
בקערה גדולה, לטאטא את חלמונים ביצה עם 2/3 כוס (133 גרם) של הסוכר והמלח עד חיוור ועבה. מערבבים את תערובת השוקולד החמה ואת גראפה ודומדמניות. תניח בצד.
בקערה גדולה ונקייה, יבשה, לנצח את החלבונים ביצה וקרם של טרטר עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד לבן קצף. בהדרגה מפזרים את הנותרים 1/3 כוס (67 גרם) סוכר, להכות במהירות גבוהה עד כמעט נוקשה. לגרד כרבע מהחלבון ביצה על תערובת השוקולד, מפזרים את כל תערובת השקדים על החלק העליון, לקפל יחד. מקפלים בלבנים הנותרים. לגרד את הבלילה למחבת מוכנה.
מפזרים את החלק העליון עם צנוברים.
אופים במשך 20 עד 25 דקות או עד קיסם מוכנס לתוך העוגה על 1 1/2 אינץ ' מהקצה יוצא נקי. מרכז העוגה עדיין צריך לנענע מעט כאשר המחבת נדחפת ועדיין להיות דביק אם נבדק. מניחים את העוגה על מתלה כדי להתקרר לחלוטין; פני השטח של העוגה יהיה לפצח ליפול כפי שהוא מתקרר. (העוגה מקורר ניתן לכסות בחוזקה, או להסיר מן המחבת עטוף היטב, מאוחסן בטמפרטורת החדר במשך 2 עד 3 ימים או קפוא עד 3 חודשים. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.)
כדי לשרת, להחליק סכין רזה סביב הצדדים של העוגה כדי לשחרר את העוגה.
הסר את הצדדים מחבת ולהעביר את העוגה, על תחתית המחבת, על מגש, או להפוך את העוגה על מתלה או מגש, להסיר את התחתונה ואת אניה נייר, ולהפוך על מגש. באמצעות מסננת בסדר רשת, לנפות קצת אבקת סוכר מעל החלק העליון של העוגה לפני ההגשה, אם תרצה בכך.
שוקולד הערות: אתה יכול להשתמש בכל שוקולד מ 54% עד 72% כאן, אבל הקצה העליון של טווח מאזן את גראפה. אם אתה משרת את טורט חם-שהוא חוויה חושנית במיוחד—להיות מוכן שזה יהיה מאוד boozy. כשהטורט מתקרר ומתבגר בן לילה, טעם השוקולד הופך לעשיר יותר ויותר אינטנסיבי-והאלכוהול נסוג.אם אתה משתמש בשוקולד בקצה הנמוך של טווח קקאו, אופים יום לפני ההגשה כך השוקולד אינו המום על ידי גראפה, או להשתמש פחות גראפה. שים לב שהטורט שנעשה עם שוקולד בקצה הנמוך של הטווח עשוי לדרוש עד 10 דקות יותר בתנור לפני שהוא מבוצע בדיקות.