קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

Grapa, דומדמניות, וטורט אגוז אורן

Grapa, דומדמניות, וטורט אגוז אורן
גראפה, דומדמניות, וטורט אגוז אורן עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 291 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר, קרם אבנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו אגנולוטי עם ברוקולי קלוי ותרד ברוטב אגוזים בחמאה, רגל טלה ללא עצמות עם נענע, אגוז אורן ומילוי דומדמניות, ו בשר חזיר Spiedino עם אגוז אורן, שום, דומדמניות Soffritto (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור ומחממים מראש את התנור ל 375 ° F. אלא אם כן אתם מתכננים להגיש את העוגה על תחתית המחבת, בשורה התחתונה של מחבת העוגה עם מעגל נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
בקערה קטנה, לשלב את גראפה ודומדמניות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניותדומדמניות
גרפהגרפה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
במעבד מזון, דופק את השקדים ואת קמח סולת עד השקדים הם הקרקע דק מאוד. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולתקמח סולת
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מניחים את השוקולד והחמאה בקערה חסינת חום גדולה במחבת רחבה של מים רותחים בקושי ומערבבים מדי פעם עד כמעט נמס.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
הסר מהחום ומערבבים עד נמס וחלק. או מיקרוגל על בינוני (50%) כוח עבור 2 1/2 עד 3 דקות. מערבבים עד נמס לחלוטין וחלק.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
6
בקערה גדולה, לטאטא את חלמונים ביצה עם 2/3 כוס (133 גרם) של הסוכר והמלח עד חיוור ועבה. מערבבים את תערובת השוקולד החמה ואת גראפה ודומדמניות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
דומדמניותדומדמניות
גרפהגרפה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
בקערה גדולה ונקייה, יבשה, לנצח את החלבונים ביצה וקרם של טרטר עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד לבן קצף. בהדרגה מפזרים את הנותרים 1/3 כוס (67 גרם) סוכר, להכות במהירות גבוהה עד כמעט נוקשה. לגרד כרבע מהחלבון ביצה על תערובת השוקולד, מפזרים את כל תערובת השקדים על החלק העליון, לקפל יחד. מקפלים בלבנים הנותרים. לגרד את הבלילה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מפזרים את החלק העליון עם צנוברים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
9
אופים במשך 20 עד 25 דקות או עד קיסם מוכנס לתוך העוגה על 1 1/2 אינץ ' מהקצה יוצא נקי. מרכז העוגה עדיין צריך לנענע מעט כאשר המחבת נדחפת ועדיין להיות דביק אם נבדק. מניחים את העוגה על מתלה כדי להתקרר לחלוטין; פני השטח של העוגה יהיה לפצח ליפול כפי שהוא מתקרר. (העוגה מקורר ניתן לכסות בחוזקה, או להסיר מן המחבת עטוף היטב, מאוחסן בטמפרטורת החדר במשך 2 עד 3 ימים או קפוא עד 3 חודשים. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.)
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
כדי לשרת, להחליק סכין רזה סביב הצדדים של העוגה כדי לשחרר את העוגה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
11
הסר את הצדדים מחבת ולהעביר את העוגה, על תחתית המחבת, על מגש, או להפוך את העוגה על מתלה או מגש, להסיר את התחתונה ואת אניה נייר, ולהפוך על מגש. באמצעות מסננת בסדר רשת, לנפות קצת אבקת סוכר מעל החלק העליון של העוגה לפני ההגשה, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
שוקולד הערות: אתה יכול להשתמש בכל שוקולד מ 54% עד 72% כאן, אבל הקצה העליון של טווח מאזן את גראפה. אם אתה משרת את טורט חם-שהוא חוויה חושנית במיוחד—להיות מוכן שזה יהיה מאוד boozy. כשהטורט מתקרר ומתבגר בן לילה, טעם השוקולד הופך לעשיר יותר ויותר אינטנסיבי-והאלכוהול נסוג.אם אתה משתמש בשוקולד בקצה הנמוך של טווח קקאו, אופים יום לפני ההגשה כך השוקולד אינו המום על ידי גראפה, או להשתמש פחות גראפה. שים לב שהטורט שנעשה עם שוקולד בקצה הנמוך של הטווח עשוי לדרוש עד 10 דקות יותר בתנור לפני שהוא מבוצע בדיקות.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
גרפהגרפה
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק