פימיאנטו-ממרח גבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל פימיינטו -גבינה להפיץ מתאבנים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 147 קלוריות. והוא מספק כ 16 מנות . גשו לסופר וקנו לחם שיפון, פלפל טחון, רוטב לסלט, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו ממרח פימיאנטו גבינה, ממרח גבינת פימיאנטו, ו ממרח גבינה עם פימיאנטו (מתכונים דומים).
הוראות
להזמין 16 זיתים שלמים לקישוט. קוצצים זיתים שנותרו; מניחים בקערה בינונית.
מוסיפים גבינת צ ' דר, מיונז, גבינת שמנת ופלפל אדום; מכים עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מורחים על 2 כפות תערובת גבינה על 8 פרוסות הלחם. למעלה עם פרוסות לחם שנותרו.
חותכים כל כריך באלכסון לשניים.
מקשטים כל מתאבן עם זית שלם 1 מאובטח עם קיסם או פיק דקורטיבי.