Gratin שורש עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 343 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם בטטה, שורש סלרי, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: שורש-ירקות מוקרמים, Gratin ירקות שורש, ו Gratin ירקות שורש.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 400 מעלות F עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
חותכים ירקות לפרוסות עבות 1/4 אינץ'. בקערה גדולה, לזרוק ירקות עם שמנת, מלאי, טרגון ומלח ופלפל, שום Gorgonzola. לשים לתוך צלחת גראטן מוכן. מכסים ברפיון בנייר כסף כבד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
Gorgonzola
ירק
טרגון
שום
קרם
מלאי
ציוד שתשתמש בו
קערה
רדיד אלומיניום
4
אופים במשך 1 שעה, עד ירקות הם מזלג מכרז. אם מכרז, להסיר רדיד, להשאיר צלחת על מתלה באמצע ולהפוך broiler על גבוה. Broil gratin עד העליון הוא זהב, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
רדיד אלומיניום
5
בואו מגניב 10 דקות לפני ההגשה.
6
מוקרם יכול להתבצע 1 יום קדימה וחומם ב 325 מעלות F, מכוסה בנייר כסף במשך כ 50 דקות.