Grits Gruyère
המתכון Gruyère Grits יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 287 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. לך לחנות ותביא פלפל, מלח, גבינת גרוייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו גרגירי שמנת Gruyère, גרגירי אבן עם Gruyere, ו Succotash סתיו עם Grits Gruyère (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חלב ומלח בסיר גדול וכבד; מבשלים מעל חום בינוני גבוה רק עד שהתערובת מתחילה לרתוח. (להיזהר לא לתת חלב לרתוח מתוך המחבת כפי שהוא מגיע לרתיחה זה יכול לעשות כל כך מהר.) בהדרגה לטאטא שיבולת שועל. להפחית חום; מבשלים, חשוף, 20 עד 25 דקות או עד עבה, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום, והוסף גבינה, חמאה ופלפל, ערבוב עד גבינה נמסה; לכסות ולשמור חם.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא בריון היל כרמים ריזלינג יבש. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
כרמי בולי היל ריזלינג יבשים