קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

Injera (לחם שטוח אתיופי)

Injera (לחם שטוח אתיופי)
Injera (לחם שטוח אתיופי) הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני לחם. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 237 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אם יש לך אבקת אפייה, קמח כוסמת, סודה קלאב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Injera של Shauna James Ahern (לחם שטוח אתיופי), Injera Yasimbran: Injera קמח חומוס, ו סעודה אתיופית: תבשיל בקר טחון, כרוב ירוק, ולחם שטוח טף (Minchet Abish, ye ' basha Gomen, And Ingera) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמחים, אבקת אפייה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים ביצים וסודה למועדון ומקציפים עד שהבלילה חלקה. זה צריך להיות עקביות של בלילת פנקייק; להוסיף יותר סודה המועדון במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
לרסס מחבת nonstick 10 אינץ ' בקלילות עם תרסיס שמן בישול ולהגדיר על חום בינוני. כאשר חם, יוצקים 1/3 גביע הבלילה לתוך המחבת, מוטה מעיל רוב הקרקעית. מבשלים עד לחם שטוח מופיע תוסס ויבש על גבי, 2 עד 3 דקות; לא להסתובב.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
לחם שטוחלחם שטוח
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
תחליקי לחם על מגש הגשה. מכסים במגבת מטבח ומתחממים בתנור 200 בזמן שאתם מבשלים לחמים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מניחים אחד שטוח injera על כל אחד משש צלחות ארוחת ערב העליון עם תבשיל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
6
מגישים עם אינג ' רה הנותרים כדי לאסוף את האוכל.
1
תערובת תבלינים חריפה זו היא הבסיס לכל הבישול האתיופי. זה יכול לכלול ציפורן, קאיין, זנגביל, כמון, כורכום, וקינמון, בין תבלינים אחרים. זרעי חילבה טחון, אשר מוסיפים טעם מתוק במקצת, הם גם אופייניים. קנה אותם בשווקים במזרח התיכון או מתבלינים Penzeys ($09 לכל 1/4-צנצנת גביע; www.penzeys.com).
מרכיבים שתצטרך
חילבה קרקעיתחילבה קרקעית
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
כורכוםכורכום
BerbereBerbere
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2
Injera: injera אותנטי עשוי טף מותסס, גרגר נפוץ באתיופיה. המרקם הספוגי, התוסס של הלחם דומה לזה של פנקייק. אם האותנטיות היא המטרה שלך, אתה יכול לקנות קמח טף מן השוק החבשית (25$עבור 5 lb.; www.abyssinianmarket.com).
מרכיבים שתצטרך
קמח טףקמח טף
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
טףטף
3
Tej: יין דבש אתיופי זה הוא המשחק המסורתי עבור תבשילים חריפים, אבל כמה קמעונאים בארצות הברית לשאת tej מיובא אותנטי. אתה יכול לקנות בקבוק במסעדות אתיופיות רבות, אבל חלופה נגישה היא ריזלינג יבש, אשר זוגות להפליא עם נזיד בשר חריף. האהוב עלינו: Rieslings Sptlese מאזור Mosel של גרמניה.
מרכיבים שתצטרך
ריזלינג יבשריזלינג יבש
מידמיד
תבשיל בקרתבשיל בקר