קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

Injera (לחם שטוח אתיופי)

Injera (לחם שטוח אתיופי)
Injera (לחם שטוח אתיופי) הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני לחם. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 237 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אם יש לך אבקת אפייה, קמח כוסמת, סודה קלאב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Injera של Shauna James Ahern (לחם שטוח אתיופי), Injera Yasimbran: Injera קמח חומוס, ו סעודה אתיופית: תבשיל בקר טחון, כרוב ירוק, ולחם שטוח טף (Minchet Abish, ye ' basha Gomen, And Ingera) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמחים, אבקת אפייה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
2
מוסיפים ביצים וסודה למועדון ומקציפים עד שהבלילה חלקה. זה צריך להיות עקביות של בלילת פנקייק; להוסיף יותר סודה המועדון במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
3
לרסס מחבת nonstick 10 אינץ ' בקלילות עם תרסיס שמן בישול ולהגדיר על חום בינוני. כאשר חם, יוצקים 1/3 גביע הבלילה לתוך המחבת, מוטה מעיל רוב הקרקעית. מבשלים עד לחם שטוח מופיע תוסס ויבש על גבי, 2 עד 3 דקות; לא להסתובב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
לחם שטוחלחם שטוח
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
תחליקי לחם על מגש הגשה. מכסים במגבת מטבח ומתחממים בתנור 200 בזמן שאתם מבשלים לחמים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
5
מניחים אחד שטוח injera על כל אחד משש צלחות ארוחת ערב העליון עם תבשיל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
6
מגישים עם אינג ' רה הנותרים כדי לאסוף את האוכל.
1
תערובת תבלינים חריפה זו היא הבסיס לכל הבישול האתיופי. זה יכול לכלול ציפורן, קאיין, זנגביל, כמון, כורכום, וקינמון, בין תבלינים אחרים. זרעי חילבה טחון, אשר מוסיפים טעם מתוק במקצת, הם גם אופייניים. קנה אותם בשווקים במזרח התיכון או מתבלינים Penzeys ($09 לכל 1/4-צנצנת גביע; www.penzeys.com).
מרכיבים שתצטרך
חילבה קרקעיתחילבה קרקעית
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
כורכוםכורכום
BerbereBerbere
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2
Injera: injera אותנטי עשוי טף מותסס, גרגר נפוץ באתיופיה. המרקם הספוגי, התוסס של הלחם דומה לזה של פנקייק. אם האותנטיות היא המטרה שלך, אתה יכול לקנות קמח טף מן השוק החבשית (25$עבור 5 lb.; www.abyssinianmarket.com).
מרכיבים שתצטרך
קמח טףקמח טף
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
טףטף
3
Tej: יין דבש אתיופי זה הוא המשחק המסורתי עבור תבשילים חריפים, אבל כמה קמעונאים בארצות הברית לשאת tej מיובא אותנטי. אתה יכול לקנות בקבוק במסעדות אתיופיות רבות, אבל חלופה נגישה היא ריזלינג יבש, אשר זוגות להפליא עם נזיד בשר חריף. האהוב עלינו: Rieslings Sptlese מאזור Mosel של גרמניה.
מרכיבים שתצטרך
ריזלינג יבשריזלינג יבש
מידמיד
תבשיל בקרתבשיל בקר