קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות6
מגזין

Julekage (קציץ פירות חג המולד הדני)

Julekage (קציץ פירות חג המולד הדני)
גשו לסופר וקנו קליפת לימון, שקדים, קליפת לימון מסוכרת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Julekage דנית, קציץ פודינג חג המולד פירות ואגוזים, ו כיכר דנית וייצור לחם במאפייה הדנית של ג'ו ג' ו (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את הבצק, כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
שלב 4 כוסות קמח, 2 כפות סוכר מגורען, שקדים, ואת 8 המרכיבים הבאים (שקדים דרך הל) בקערה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
( 23)( 23)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
ממיסים 1 כף סוכר מגורען ושמרים במים חמים בקערה גדולה; בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים בחמאה, וניל, ו 2 ביצים מוכות עד היטב מעורבב. בהדרגה להוסיף תערובת קמח; מערבבים לשלב. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלק וגמיש (כ 8 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה ו 45 דקות. הבצק לא יוכפל בגודלו.(הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
אגרוף בצק למטה; תן לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אגרוףאגרוף
6
רול לתוך מלבן 11 x 9 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
7
להפשיל מלבן בחוזקה, מתחיל עם קצה קצר, הקשה בחוזקה כדי לחסל כיסי אוויר; צבט תפר ומסתיים לאטום.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
8
מקום, צד התפר למטה, במחבת כיכר 5 אינץ 9 x מצופה בתרסיס בישול. לכסות ולתת עלייה 1 שעה ו 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
9
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
לחשוף את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
11
מערבבים חלב נטול שומן, 1/8 כפית מלח, וביצה 1; מברשת קלות על כיכר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת קצפת קלה (כגון Cool Whip®)תוספת קצפת קלה (כגון Cool Whip®)
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
12
מפזרים סוכר turbinado.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
13
אופים ב 375 במשך 45 דקות או עד כיכר נשמע חלול כאשר טפח.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
הסר מחבת; מגניב על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
כדי להכין זיגוג, לשלב אבקת סוכר, מים, תמצית שקדים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
16
טפטוף מעל כיכר לחם.

מרכיבים

0(יכול להיות או להרחיק)1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשקדים קצוציםשקדים קצוצים2(חוֹרֶף)אתרוג מסוכר קצוץאתרוג מסוכר קצוץ2(חוֹרֶף)קליפה כתומה מסוכרת קצוצהקליפה כתומה מסוכרת קצוצה2(יכול להיות או להרחיק)חבילה שמרים יבשים (אודותחבילה שמרים יבשים (אודות1גדול(קיבלר)(קיבלר)2largesביצים, מוכות קלותביצים, מוכות קלות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חלב נטול שומןחלב נטול שומן1ליטרקמח לכל מטרה, מחולקקמח לכל מטרה, מחולק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)טורבינדו או סוכר מגורעןטורבינדו או סוכר מגורען3(חוֹרֶף)סוכר מגורען, מחולקסוכר מגורען, מחולק1(יכול להיות או להרחיק)הל קרקעהל קרקע2(חוֹרֶף)קליפת לימון מסוכר קצוץקליפת לימון מסוכר קצוץ11 קילו קישואים,קליפת לימון מגוררתקליפת לימון מגוררת596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב יבש ללא שומןחלב יבש ללא שומן1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')0(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)11 קילו קישואים,(צינור גדול)(צינור גדול)6(חוֹרֶף)חמאה או מקל מרגרינה, מרוכךחמאה או מקל מרגרינה, מרוכך11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמים (100° עד 110°)מים חמים (100° עד 110°)2(יכול להיות או להרחיק)פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב