Kabritu Stoba (תבשיל עיזים האנטילים ההולנדי)
Kabritu Stoba (תבשיל עיזים האנטילים ההולנדי) דורש על 2 שעות ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 353 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . גשו לסופר וקנו מים, חומץ מזוקק, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. , שהוא מוצק. נסו הולנדית Bokkenpootjes-רגלי עז, תבשיל חורף הולנדי, ו תבשיל בקר הולנדי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד את המים, מיץ ליים, בשר עיזים במיכל גדול.
בואו לעמוד במשך 10 דקות, ולאחר מכן לנקז את הבשר במסננת, ולסחוט כמה שיותר מים ככל האפשר.
מחממים את שמן הקנולה במחבת גדולה עד לעישון מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את בשר העז סחוט, ומבשלים עד השחמה בכל רחבי, על 7 דקות. מערבבים את הבצל ופלפל הפעמון, מבשלים עד הבצל התרכך, על 3 דקות, ולאחר מכן מערבבים את רסק העגבניות.
יוצקים במים, חומץ ורוטב סויה; מתבלים עם אגוז מוסקט, פפריקה, מלח ופלפל.
מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד הבשר רך, על 1 1/2 שעות. מערבבים מדי פעם ומוסיפים יותר מים במידת הצורך כדי למנוע דבק.