McVities Scones
גשו לסופר וקנו קרם כבד, מלח, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו לחמניות בוקר חג המולד {Aka שעועית וניל, אגוז מוסקט, ביסקוויטים ריחניים רוזמרין}, איך להכין ביסקוויטים בתנור טוסטר & A עבור פירות יער ביסקוויטים שמנת, ו דלעת ספייס לחמניות טיפים + טריקים עבור לחמניות לחות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
בקערה קטנה, להכות קלות יחד ביצים ושמנת כבדה. תניח בצד.
בקערה גדולה, מערבבים יחד קמח, קמח מחיטה מלאה, סוכר, מלח ואבקת אפייה. קוביות חמאה קרה לחתיכות 1/4 אינץ'. השתמש מקצף חשמלי או חותך מאפה לערבב חמאה לתוך תערובת קמח עד החמאה משולבת בערך בגודל של אפונה.
מקציפים בתערובת ביצים. הכה בדבש. להפוך את הבצק על משטח עבודה מקומח.
רול בצק החוצה לתוך עובי 1/2 אינץ'. תשתמש בחותך ביסקוויטים בגודל 3 אינץ ' כדי לחתוך ביסקוויטים.
מניחים על תבנית אפייה ואופים עד נפוח וזהוב חום, כ 20 דקות. בעוד ביסקוויטים מתקררים, לעשות זיגוג.
הפוך זיגוג שוקולד: חמאה להמס ושוקולד בסיר קטן על חום בינוני, ערבוב מדי פעם. מוסיפים שמנת כבדה. בעוד זיגוג עדיין חם, מורחים על ביסקוויטים.