קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

Minestrone עם אורז ושעועית: Minestrone di Riso e Fagioli

Minestrone עם אורז ושעועית: Minestrone di Riso e Fagioli
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? Minestrone עם אורז ושעועית: Minestrone di Riso E Fagioli יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 786 קלוריות. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם אורז arborio, שעועית borlotti, כרוב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו מרק הירקות ואת Minestrone - le bouillon de légumes et la minestrone, Minestrone לשפוך את השעועית, ו מינסטרונה עם עגבניות מיובשות ושעועית לבנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
להשרות את שעועית borlotti לילה. בבוקר, לנקז את השעועית ולמקם אותם במחבת מרק בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שעועית בורלוטישעועית בורלוטי
שעועיתשעועית
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
בסיר 12 עד 14 אינץ', מחממים את השמן מעל להבה בינונית גבוהה עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים את הבצל ואת הזיעה על חום בינוני עד רך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
4
מוסיפים את הגזר והסלרי.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
סלריסלרי
5
בינתיים, פורסים את הנקניק לחצי ירח.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
6
מוסיפים את השעועית, הנקניק והאורז לסיר. באמצעות כף עץ, מערבבים בעדינות את האורז עם נקניק ובצל, כך שהדגנים מצופים בשמן הזית, והנקניק משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
נקניקנקניק
דגניםדגנים
שעועיתשעועית
בצלבצל
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
מוסיפים את הכרוב והעגבניות ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
כרובכרוב
8
מוסיפים את ציר העוף, מביאים לרתיחה ומצמצמים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
9
תן להתבשל בעדינות עד שהאורז מבושל והירקות רכים, כ 45 דקות עד 1 1/2 שעות עבור מרקם עבה יותר. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ירקירק
אורזאורז
10
מגישים עם Parmigiano-רג ' יאנו, לצורם.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Badian Coltibuono Cultusboni RS קיאנטי Classico (חצי בקבוק). יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.