Moong דאל קלוי עם חרדל ירוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל קלוי Moong דאל עם חרדל ירקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 217 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לכו לחנות ותביאו מלח, צ'ילי, זרעי שומר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הזרעים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מבשלים את הספר: מוס שוקולד עם זרעי הל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוף צלוי עם חרדל ירוק, שפמנון מצופה שיבולת שועל, כרובית קלויה וירקות חרדל, וקרם לימון, ו גרגרי עגבניות קלויים מפורקים ושרימפס, עם ירקות חרדל מוקפצים ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הדאל הלא רחוץ במחבת בינונית ולהגדיר על חום בינוני. לנער או לבחוש את דאל עד כמה הדגנים להפוך קצת חום. עכשיו לשפוך מים קרים לתוך המחבת, מערבבים את הגרגרים, ויוצקים את המים החוצה. תעשה את זה עוד פעם אחת.
מסננים את השעועית היטב ומוסיפים 4 כוסות מים מתוקים.
מוסיפים את הכורכום ומביאים לרתיחה, מבלי לתת לדאל לרתוח. מכסים חלקית, הופכים את החום לנמוך ומבשלים 30 דקות.
מוסיפים את הירקות והמלח. מערבבים ומבשלים עוד 20 דקות, עם המחבת מכוסה חלקית, ערבוב עכשיו ולאחר מכן.
מחממים את השמן במחבת קטנה או במחבת קטנה. כאשר חם, לשים את זרעי חרדל, זרעי כמון, זרעי nigella, זרעי שומר, צ ' ילי, בסדר זה. ברגע זרעי החרדל מתחילים פופ, עניין של שניות, לשפוך את השמן ותבלינים על דאל מבושל, לכסות אותו, ולתת את הטעמים לפרוח במשך כמה דקות לפני ערבוב ולאחר מכן המשרתים.