ניתן להכין את המתכון Onion Beef au Jus תוך כשעתיים ו-50 דקות . מתאים ל-12 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 42 גרם חלבון , 19 גרם שומן , ובסך הכל 457 קלוריות . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם מים, שן שום, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כרוטב במחיר סביר. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 58% , שהוא מוצק. נסו את Onion Beef au Jus , Onion Beef au Jus , וצלי בקר עם בצל au Jus עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בתנור הולנדי בחום בינוני-גבוה צולים מכל הצדדים בשמן; לנקז. במחבת גדולה מטגנים בצל ב-2 כפות חמאה עד לריכוך.
מניחים על תבנית אפייה. צולים 4-6 אינץ' מהאש במשך 2-3 דקות או עד להזהבה. למעלה עם בשר בקר ובצל; מפזרים גבינה. צולים 4-6 אינץ' מהאש במשך 1-2 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
לחסום גבינת קולבי, חתוכה לקוביות
2 כוסות רומנו מגורר
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'