Opakapaka (snapper) עם ענבים ירוקים עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה עד 384 גר' של חלבון, 178 גרם של שומן, וסך הכל 3927 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, מיץ לימון, פטרוזיליה עלה שטוח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: אפוי Opakapaka (סנאפר) פילה עם קרום מקדמיה, דגי Opakapaka על ירקות התינוק Hirabara, ויניגרט תפוחים ירוק, סטילטון ברוסקטה, ו Opakapaka.
הוראות
1
דג קמח קל על שניהם sides.In מחבת סאוט מעל חום בינוני, להוסיף 3 כפות חמאה 1 כף שמן זית.כאשר קצף חמאה, להוסיף דגים למחבת.סאוט 3 עד 4 דקות בצד אחד להסתובב; להמשיך לבשל 3 עד 4 דקות עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר דגים מן המחבת; לשפוך עודף חמאה.מחבת Deglaze עם יין לבן ומיץ לימון; להפחית את הנוזל בחצי.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומן
שדי פסיון אם )
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
להוסיף 3 כפות חמאה chunked; מערבולת לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
4
הוסף חמאה קרה יותר לפי הצורך עד חצוף.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
5
מוסיפים ענבים, ואז פטרוזיליה, ושופכים את הרוטב על הדגים.וריאציות:.אתה יכול לשנות את הרוטב על ידי החלפת שקדים עבור הענבים. פשוט טוסט 1/4 כוס שקדים חתוכים או אגוזי מקדמיה קצוצים בתנור 350* במשך כ 10 דקות.